lv
4PK0Iy9hhzs3GFlCBKrbq1qVwSBsKR0Ih20yxahK
1175971

Vairāk saules samazina pamatkapitālu no 2,5 miljoniem uz 45 600 eiro

Vairāk saules samazina pamatkapitālu no 2,5 miljoniem uz 45 600 eiro

Restorānu tīkla "Vairāk saules" īpašnieks SIA "Vēl vairāk saules" samazinājis pamatkapitālu par 2,454 miljoniem eiro, tādējādi kompānijas pamatkapitāls turpmāk būs 45 600 eiro, liecina "Firmas.lv" publiskotā informācija.

Līdz šim tas bija 2,5 miljoni eiro.

Izmaiņas reģistrētas ceturtdien, 26.janvārī.

Jau ziņots, ka "Vēl vairāk saules" par pamatkapitāla samazināšanu ziņoja pērn decembrī.

Pamatkapitāla samazināšanas iemesls ir naudas izmaksa uzņēmuma dalībniekiem, bet samazināšanas veids un kārtība - daļu dzēšana.

Oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" norādīts, ka lēmums par pamatkapitāla samazināšanu pieņemts 15.decembrī.

Jau ziņots, ka "Vēl vairāk saules" 2021.gadā strādāja ar 4,655 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 15,7% mazāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus uzņēmuma peļņa pieauga par 66,9% un bija 431 807 eiro.

Kompānija "Vēl vairāk saules" reģistrēta 2002.gadā. "Vēl vairāk saules" vienīgā īpašniece ir AS "VVS Holding", bet kompānijas patiesais labuma guvējs ir Mārtiņš Kalniņš.

Dobeles novada Pikšās atklās lielāko Kārlim Ulmanim veltīto ekspozīciju

Dobeles novada Bērzes pagasta "Pikšās" atklās lielāko Kārlim Ulmanim veltīto ekspozīciju, informēja muzeja pārstāve Marta Leimane.

No šodienas Ulmaņa dzimtajās mājās, tagad muzejā, apmeklētājiem būs pieejama pretrunīgi vērtētajam politiķim veltīta pastā...

Paziņos Latvijas IKP ceturtā ceturkšņa ātrā novērtējuma datus

Centrālā statistikas pārvalde šodien paziņos 2022.gada ceturtā ceturkšņa Latvijas iekšzemes kopprodukta (IKP) ātrā novērtējuma datus, liecina statistikas pārvaldes sniegtā informācija.

"Swedbank" galvenās ekonomistes vietas izpildītāja Agnese Buceniece ...

Turpinās iztiesāt Rīgas reģiona kriminālpolicijas priekšnieka Sozinova krimināllietu

Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētā šodien slēgtā sēdē plkst.10.30 turpinās skatīt kādreizējā Rīgas reģiona kriminālpolicijas priekšnieka Andreja Sozinova krimināllietu, kurā viņš apsūdzēts par slepenu dokumentu vākšanu, izmantojot dienesta stā...



Komentāri