lv
izTq5Zp89fxYXGutXCyu7RcxEZTovQWuLNcGA21N
1172453

Šteinbergs zaudējumā "Real" komandai gūst 12 punktus

Šteinbergs zaudējumā "Real" komandai gūst 12 punktus

Latvijas basketbolists Mārcis Šteinbergs svētdien guva 12 punktus Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē, viņa pārstāvētajai Manrezas "Baxi" komandai piedzīvojot zaudējumu pret turnīra līdervienību Madrides "Real".

Manrezas basketbolisti mājās piedzīvoja bezierunu zaudējumu ar rezultātu 69:94 (22:32, 14;25, 13:19, 20:18).

Šteinbergs palika viena precīza metiena attālumā, lai labotu savu karjeras rezultativitātes rekordu ACB. Latvietis laukumā pavadīja 19 minūtes un 21 sekundi, realizējot visus trīs divpunktu metienus un divus no četriem tālmetieniem. Tāpat viņš izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, pieļāva vienu kļūdu, vienreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja vienu piezīmi, iekrāja dalītu labāko +/- rādītāju komandā (-3) un ar 14 efektivitātes koeficienta punktiem bija otrs produktīvākais zaudētāju rindās.

"Baxi" komandā par Šteinbergu rezultatīvāks bija tikai Džeriks Hārdings, kurš guva 21 punktu. Madridiešiem desmit no 12 basketbolistiem guva septiņus un vairāk punktus, bet rezultatīvākie ar 12 punktiem bija Mario Hezonja un Džanans Musa.

Manrezas klubs ar trīs uzvarām 18 spēlēs ieņem priekšpēdējo, 17.vietu.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva Madrides "Real", kas sērijā ar 3-1 pieveica "Barcelona".

Latvijā 35% iedzīvotāju tuvākajos gados brīvos līdzekļus plāno tērēt ceļojumos

Latvijā 35% iedzīvotāju tuvākajos gados brīvos līdzekļus plāno tērēt ceļojumos, liecina tirgus, sabiedriskās domas un mediju izpētes kompānijas "Kantar" veiktās aptaujas dati.

Pēc mājokļa remontēšanas un labiekārtošanas aktīva perioda, Latvijas iedzīvot...

Apdrošināšanas nozares jaunie uzdevumi: Kas mūs sagaida 2023.gadā?

Uldis Dzintars, AAS "Balta" valdes loceklis

Mēs dzīvojam trauksmainā laikā, kad jau ierastajiem riskiem, no kuriem nav pasargāts neviens - dažādiem negadījumiem, traumām, dabas stihijām, trešo personu darbībām utt., - pievienojas jauni. Jau pierastā pa...

Dailes teātrī darbosies kafejnīca, kuras nosaukums būs Kase

Izsolē VSIA "Dailes teātris" plāno noskaidrot, kam nomā uzticēt teātra kafejnīcu, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

VSIA "Dailes teātra" tīmekļvietnē norādīts, ka interesentiem tiks iznomāti 103,27 kvadrātmetri. Telpu nomas z...



Komentāri