lv
ZMIM2cxE8P9m6bbFLS3MfrfQksuyWw0evKiG3pNQ
1168436

Var pieteikties konkursam Latvijas labākais tirgotājs 2022

Var pieteikties konkursam Latvijas labākais tirgotājs 2022

Sākusies pieteikšanās konkursam "Latvijas labākais tirgotājs 2022". Konkurss tiek organizēts divās kārtās, informē Latvijas Tirgotāju asociācija (LTA).

Pirmajā kārtā katrā novadā konkursu organizē pašvaldības un tirgotāju reģionālās asociācijas nodaļas, izvirzot uzvarētājus otrajai kārtai. Dalībai pirmajā kārtā interesentiem jāpiesaka līdz 1.aprīlim.

Otrajā kārta piedalās novadu un pilsētu konkursa uzvarētāji, novadu un pilsētu pašvaldību izvirzītie labākie objekti, vai pašu uzņēmēju individuāli pieteiktie objekti. Konkursa otrā kārta norisināsies no 1.aprīļa līdz 31.maijam, kad LTA apstiprinātā centrālā konkursa ekspertu komisija veiks izvirzīto objektu vērtēšanu valsts mērogā.

Konkursā piedalīties var jebkurš Latvijas tirdzniecības, ēdināšanas un pakalpojumu uzņēmums.

Vairāk informācijas, konkursa nolikums un pieteikuma anketa pieejama LTA tīmekļvietnē "lta.lv".

Svinīgā balvu un goda rakstu pasniegšana norisināsies šā gada jūnijā. Konkursa uzvarētājiem, izvirzītajās kategorijās, tiks pasniegtas gada balvas, uzvarētāju, laureātu, dalībnieku goda raksti un labākā tirgotāja uzlīmes.

Konkursa "Latvijas labākais tirgotājs" mērķis ir veicināt pircēju un apmeklētāju apkalpošanas standartu un kultūras uzlabošanu uzņēmumā, vienlaikus paaugstinot tirdzniecības, ēdināšanas un pakalpojumu nozares uzņēmēju piedāvātā servisa kvalitāti, motivējot personāla individuālo ieguldījumu. Konkurss norisinās jau vairāk nekā 20 gadus.

Konkursu rīko LTA" sadarbībā ar Latvijas pašvaldību savienību.

LTA dibināta 1912.gadā, un pašlaik tajā brīvprātīgi apvienojušies vairāk nekā 600 uzņēmēju, kuri nodarbojas ar tirdzniecību, ēdināšanu un pakalpojumu sniegšanu.

Sievas un bērni dzīvi?! Ne visa Saskaņa uzskata Krieviju par agresorvalsti

Partijas "Saskaņa" kongresā vairāki biedri šodien kā pareizu novērtēja lēmumu, ka partija un tās līderis Jānis Urbanovičs Krieviju pēc tās iebrukuma Ukrainā nosauca par agresoru.

Eiropas Parlamenta deputāts Nils Ušakovs uzrunā krievu valodā uzsvēra, ka ...

Gada beigās bija vēl 1,917 miljoni neizmantotu privatizācijas sertifikātu

Fizisko un juridisko personu kontos pagājušā gada beigās bija 1,917 miljoni privatizācijas sertifikātu, no kuriem 92% pieder fiziskām personām, liecina SIA "Publisko aktīvu pārvaldītājs "Possessor"" ("Possessor") publiskotā informācija oficiālajā izdev...

Latvijā 66% iedzīvotājus atvaļinājuma laikā traucē no darba

Latvijā 66% iedzīvotāju atzīst, ka atvaļinājuma laikā viņus mēdz traucēt kolēģi, klienti un sadarbības partneri, liecina informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) pakalpojuma sniedzēja "Bite" aptaujas dati.

Aptaujā 30% respondentu atzina, ka atvaļ...



Komentāri