lv
1Cj2XK02mlyeahJY2a44FQFl93JABHbiScWuFduW
1165002

precizēta - Maskava pieprasa Riekstiņam Krieviju atstāt divu nedēļu laikā

precizēta - Maskava pieprasa Riekstiņam Krieviju atstāt divu nedēļu laikā
(Precizēts Krievijas vēstnieka Latvijā vārds un uzvārds 4.rindkopā.)

(Precizēts Krievijas vēstnieka Latvijā vārds un uzvārds 4.rindkopā.)

Maskava, 27.janv., LETA--AFP. Maskava piektdien paziņojusi, ka devusi Latvijas vēstniekam divas nedēļas, lai atstātu Krieviju, apsūdzot Rīgu "absolūtā rusofobijā".

"Latvijas vēstniekam Mārim Riekstiņam dots rīkojums atstāt Krievijas Federāciju divu nedēļu laikā," teikts Krievijas Ārlietu ministrijas paziņojumā.

Kā ziņots, Latvija jau pirmdien nolēma pazemināt diplomātiskās pārstāvniecības līmeni Krievijā un no 24.februāra atsauca savu vēstnieku Maskavā Māri Riekstiņu.

Latvijas Ārlietu ministrija uzdevusi arī Krievijas vēstniekam Rīgā Mihailam Vaņinam līdz 24.februārim atstāt Latviju.

Latvija pārbauda ICIJ ziņojumā minēto Indonēzijas goda konsula lietu
Rīga, 27.janv., LETA--ICIJ. Starp valstīm, kas reaģējušas uz Starptautisko pētniecisko žurnālistu konsorcija (ICIJ) un ziņu vietnes "ProPublica" izmeklēšanu par dažādu valstu goda konsulu darbību, ir arī Latvija, kas ierosinājusi Indonēzijas goda konsu...
Asi nosoda iespēju krievu un baltkrievu sportistiem piedalīties sacensībās

Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisija asi nosoda Starptautiskās olimpiskās komitejas (SOK) paziņojumu par Krievijas un Baltkrievijas sportistu dalību starptautiskās sacensībās, informēja Saeimas Preses dienests.

Saeimas...

Mākslinieku savienība aicina māksliniekus piedalīties ikgadējā vizuālās mākslas izstādē "Rudens 2022. Karš ilgst gadu"
Rīga, 27.janv., LETA. Latvijas Mākslinieku savienība (LMS) aicina profesionālus vizuālās mākslas un dizaina māksliniekus, šo nozaru vidusskolu un augstskolu studentus piedalīties ikgadējā vizuālās mākslas izstādē "Rudens 2022. Karš ilgst gadu", aģentūr...


Komentāri