lv
yEvPJswD3utRHBOv0yBNqDGxkIXRz1TzCfaXAe3p
1158703

LOK padziļināti auditēs LBF; komitejai nav skaidri federācijas pārmetumi trenerim Čakaram

LOK padziļināti auditēs LBF; komitejai nav skaidri federācijas pārmetumi trenerim Čakaram
Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) ir centusies risināt konfliktu starp Latvijas Biatlona federāciju (LBF) un treneris Māri Čakaru, tomēr arī LOK nav saņēmusi izvērstu skaidrojumu, kas tieši ir konflikta pamatā, tādēļ konfliktu atrisināt nav izdevies – tā raidījumā "Aizmugure" izteicās LOK Juridiskā dienesta vadītājs Raitis Keselis. Viņš arī atzina, ka LOK lēmums šogad padziļināti auditēt LBF finanses ir daļēji saistīts ar iepriekš "Aizmugurē" izskanējušajām ziņām par apšaubāmu finansējuma ieguvi no Talsu novada domes.
Ēna pār Latvijas biatlonu – kā reaģēt un vērtēt?
Gan pagājušonedēļ raidījumā "Aizmugure", gan vairākos rakstos pēc tā "Delfi" analizēja situāciju Latvijas biatlona saimniecībā. Iespējami pārkāpumi attiecībā uz finanšu līdzekļiem, iespējami ētikas normu pārkāpumi - kā šo situāciju vērtē Latvijas sport...
Vasiļjevs trešajā vietā pēc Eiropas čempionāta īsās programmas

Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs trešdien Somijas pilsētā Espo notiekošā Eiropas čempionāta īsajā programmā sasniedza savu šīs sezonas labāko rezultātu un pirms izvēles programmas ieņem trešo pozīciju.

Vasiļjevs startēja ceturtajā grupā ar 23.num...

Leviti uztrauc Ukrainas bērnu garīgā veselība pēc brutālās un postošās pieredzes

Ukrainas bērnu un pusaudžu garīgo veselību negatīvi ietekmēs brutālā un postošā pieredze, ko daudzi no viņiem ikdienā piedzīvo, uzsver Valsts prezidenta dzīvesbiedre Andra Levite.

Levite šodien attālināti uzrunāja Ukrainas bērnu slimnīcas "Ohmatdyt" un ...



Komentāri