lv
sSYC11sfx8fv61ludt2RGR3nXslwYoM0EpTgsEAu
1158702

Ēna pār Latvijas biatlonu – kā reaģēt un vērtēt?

Ēna pār Latvijas biatlonu – kā reaģēt un vērtēt?
Gan pagājušonedēļ raidījumā "Aizmugure", gan vairākos rakstos pēc tā "Delfi" analizēja situāciju Latvijas biatlona saimniecībā. Iespējami pārkāpumi attiecībā uz finanšu līdzekļiem, iespējami ētikas normu pārkāpumi - kā šo situāciju vērtē Latvijas sporta sabiedrība kopumā un kādi ir iespējamie risinājumi? Par to Uldis Strautmanis raidījumā "Aizmugure" runā ar Latvijas Olimpiskās komitejas Juridiskā dienesta vadītāju Raiti Keseli un "Delfi" Sporta nodaļas žurnālistu Almantu Poikānu.
Vasiļjevs trešajā vietā pēc Eiropas čempionāta īsās programmas

Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs trešdien Somijas pilsētā Espo notiekošā Eiropas čempionāta īsajā programmā sasniedza savu šīs sezonas labāko rezultātu un pirms izvēles programmas ieņem trešo pozīciju.

Vasiļjevs startēja ceturtajā grupā ar 23.num...

Leviti uztrauc Ukrainas bērnu garīgā veselība pēc brutālās un postošās pieredzes

Ukrainas bērnu un pusaudžu garīgo veselību negatīvi ietekmēs brutālā un postošā pieredze, ko daudzi no viņiem ikdienā piedzīvo, uzsver Valsts prezidenta dzīvesbiedre Andra Levite.

Levite šodien attālināti uzrunāja Ukrainas bērnu slimnīcas "Ohmatdyt" un ...

Blue Jackets ar Korpisalo vārtos papildlaikā pieveic Oilers (+VIDEO)

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins trešdien palika rezervē Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" komanda ar Jonasu Korpisalo vārtos viesos izcīnīja uzvaru pār Edmontonas "Oilers" vienību.

"Blue Jackets" izbr...



Komentāri