lv
k5hXziYR7sE0ZPW0X1IlPWPYO4TImAuVRLwtb1Aq
1158509

Blue Jackets ar Korpisalo vārtos papildlaikā pieveic Oilers (+VIDEO)

Blue Jackets ar Korpisalo vārtos papildlaikā pieveic Oilers (+VIDEO)

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins trešdien palika rezervē Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" komanda ar Jonasu Korpisalo vārtos viesos izcīnīja uzvaru pār Edmontonas "Oilers" vienību.

"Blue Jackets" izbraukumā bija pārāki ar 3:2 (1:0, 0:2, 1:0, 1:0) papildlaikā, tiekot vien pie trešā panākuma pēdējās desmit spēlēs un pārtraucot "Oilers" sešu uzvaru sēriju.

Korpisalo šajā mačā atvairīja 34 no 36 metieniem, bet uzvaras vārtus papildlaikā guva 20 gadus vecais uzbrucējs Kents Džonsons.

Pamatlaikā viesu rindās precīzi bija Būns Dženers un Kirils Marčenko, kamēr "Oilers" sastāvā vārtus guva Dereks Raiens un Zeks Haimans.

"Blue Jackets" ar 33 punktiem 48 mačos ir pārliecinoši pēdējā, 16.vietā Austrumu konferencē, bet "Oilers" ar 58 punktiem 49 cīņās ir sestie Rietumos.

Kolumbusas vienība turpinās izbraukuma tūri līgas ziemeļrietumos, šonedēļ tiekoties arī ar Vankūveras "Canucks" un Sietlas "Kraken" komandam.

Ceļazīmju izvietošana iekšpagalmos turpmāk jāsaskaņo ar pašvaldībām

Stāvvietu un citu ceļazīmju izvietošana iekšpagalmos turpmāk jāsaskaņo ar pašvaldībām, informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) pārstāvji.

Kompānijā norāda, ka ir stājušies spēkā grozījumi Ceļu satiksmes likumā, kas nosaka, ka satiksmes organizācijas...

Latvijā 24% iedzīvotāju apņēmušies ierobežot spontānus pirkumus

Gandrīz ceturtā daļa jeb 24% Latvijas iedzīvotāju šogad apņēmušies ierobežot spontānus ikdienas pirkumus, piemēram, apģērba iegādi, tēriņus izklaidēm un ēšanai ārpus mājas, liecina nebanku kreditētāja "Via SMS" veiktās aptaujas dati. Visbiežāk šāda apņ...

Aptauja: Pēdējo trīs gadu laikā izteikti pieaudzis kultūras patēriņš internetā

Aizvadīto trīs gadu laikā izteikti pieaudzis kultūras patēriņš internetā, liecina Kultūras patēriņa un līdzdalības ietekmes pētījums, kas veikts aptverot laika periodu no 2021.gada oktobra līdz 2022.gada oktobrim. Kultūras ministrijas (KM) Sabiedrisko ...



Komentāri