lv
cXO4SiBZSdfZ0GiPbfrRWvyZvgaiQEQbHxBNla7O
1154321

Aizvadītajā nedēļā Covid-19 gadījumu skaits samazinājies par trešdaļu

Aizvadītajā nedēļā Covid-19 gadījumu skaits samazinājies par trešdaļu

Aizvadītajā nedēļā, no 16.janvāra līdz 22.janvārim, jaunatklāto Covid-19 gadījumu skaits Latvijā ir samazinājies par 33%, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) dati.

Kopumā pagājušajā nedēļā Latvijā reģistrēti 177 jauni Covid-19 gadījumi un veikti 1892 testi, kas ir par 13,2% mazāk nekā janvāra otrajā nedēļā. Pozitīvo testu īpatsvars bija 9,4%, kas ir par 2,8% mazāk nekā janvāra otrajā nedēļā.

Tāpat par 23,4% samazinājies pacientu skaits stacionāros ar apstiprināto Covid-19 infekciju.

Janvāra trešajā nedēļā reģistrēti deviņi nāves gadījumi Covid-19 pacientiem, kamēr mēneša otrajā nedēļā tādu bija 20.

Iepriekšējās nedēļas laikā Covid-19 gadījumu skaits samazinājies visos Latvijas reģionos. Saslimstības samazinājums novērots arī visās vecuma grupās.

Jau ziņots, ka, mainoties Covid-19 testēšanas algoritmam, informāciju par epidemioloģisko situāciju Slimību profilakses un kontroles centrs tagad apkopo reizi nedēļā.

Hāvisto: Somijas un Zviedrijas iestāšanās NATO varētu aizkavēt vēlēšanas Turcijā

Somijas un Zviedrijas iestāšanās NATO ratifikāciju varētu aizkavēt gaidāmās vēlēšanas Turcijā, šodien preses konferencē pēc tikšanās ar Latvijas ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču (JV) žurnālistiem norādīja Somijas ārlietu ministrs Peka Hāvisto.

Viņš pat...

Levitu uztrauc Latvijā notiekošās neparedzētās situācijas. Kaut kas jādara!

Nepieciešami risinājumi, kas ļautu valdībai un pašvaldībām ātri reaģēt uz neparedzētām situācijām, šodien pēc tikšanās ar Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu (JV) preses konferencē teica Valsts prezidents Egils Levits. Viņa ieskatā, ir nepieciešamas iz...

Lai nevarētu izvairīties no soda...

Valsts policija iepazīstināja ar jaunākajiem pētījuma datiem par autovadītājiem, kas sēdušies pie stūres apreibinošu vielu ietekmē.

Tiekoties ar citiem ceļu satiksmes drošības ekspertiem, Valsts policija iepazīstināja ar jaunākajiem pētījuma datiem par ...



Komentāri