lv
hROCIt9hUhSFin0ehwSuqdzvraEp1M5SjhRNInFm
1154120

S04E191: Ivars Ijabs

S04E191: Ivars Ijabs
DIENA PĒC autors un Accenture Baltics vadītājs Maksims Jegorovs saistošā diskusijā izvaicā Eiropas Parlamenta deputātu Ivaru Ījabu, lai uzzinātu šī brīža Eiropas kursu, eiropiešu izredzes ieņemt nozīmīgu lomu globālajā uzņēmējdarbības arēnā, kā arī to, kā sokas ar Latvijas nacionālo interešu aizstāvēšanu un reģionālo partnerību dibināšanu. Klausies, komentē un dalies!23.01.2023. epizode.
LNMM būs skatāma Purvīša balvas laureātes Ziemeles personālizstāde

Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā (LNMM) no 11.februāra līdz 23.aprīlim būs skatāma "Purvīša balvas 2021" laureātes Amandas Ziemeles personālizstāde "Saule ar zobiem".

Ziemeles izstādes kurators Kaspars Groševs norāda, ka mākslinieces personālizstāde ...

Brīvdienās lietotājiem nebūs pieejams portāls Latvija.lv un e-pakalpojumi

Šajā nedēļas nogalē, 28. un 29.janvārī, lietotājiem nebūs pieejams valsts pārvaldes pakalpojumu portāls "Latvija.lv" un e-pakalpojumi, informē Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Darbības pārtraukums eso...

Sniega krabju lietu šonedēļ skata Norvēģijas Augstākā tiesa

SIA "North Star LTD" īpašnieks Pēteris Pildegovičs norāda, ka šonedēļ Norvēģijas Augstākā tiesa uzklausīs Latvijas uzņēmuma "North Star LTD" argumentus pret Norvēģiju tā dēvētajā "Sniega krabju" lietā, lemjot, kam ir tiesības zvejot sniega krabjus Sval...



Komentāri