lv
zMlpfLN8Ak90DSZK27d6hdciWlm3HCiLkEHsSEbg
1153933

Brīvdienās lietotājiem nebūs pieejams portāls Latvija.lv un e-pakalpojumi

Brīvdienās lietotājiem nebūs pieejams portāls Latvija.lv un e-pakalpojumi

Šajā nedēļas nogalē, 28. un 29.janvārī, lietotājiem nebūs pieejams valsts pārvaldes pakalpojumu portāls "Latvija.lv" un e-pakalpojumi, informē Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Darbības pārtraukums esot saistīts ar Valsts reģionālās attīstības aģentūras (VRAA) plāniem portālā veikt ar uzturēšanu saistītus tehniskos darbus. Iedzīvotājus portāla uzturētāji aicina būt saprotošiem.

Portāla darbību tiek solīts atjaunot pirmdien, 30.janvārī.

Kā ziņots, šogad novēroti traucējumi atsevišķos "Latvija.lv" pakalpojumos. Pēc VRAA sniegtās informācijas, noris "ievērojams darbs, lai portāla lietotājiem būtu pieejami vairāki izstrādātie uzlabojumi". Piemēram, lietotājiem būs pieejams jauns dizains portāla sākumlapā, informatīvajās lapās, lietotāja darba vietā.

Tiek uzlabota e-adreses sarakstes tīmekļa pakalpojuma veiktspēja. Pozitīvi jauninājumi tiek solīti arī portāla pieejamībā mobilajās iekārtās, kā arī veikta portālā izmantoto tehnoloģiju un risinājumu modernizācija.

Sniega krabju lietu šonedēļ skata Norvēģijas Augstākā tiesa

SIA "North Star LTD" īpašnieks Pēteris Pildegovičs norāda, ka šonedēļ Norvēģijas Augstākā tiesa uzklausīs Latvijas uzņēmuma "North Star LTD" argumentus pret Norvēģiju tā dēvētajā "Sniega krabju" lietā, lemjot, kam ir tiesības zvejot sniega krabjus Sval...

Latvenergo TEC par obligātā iepirkuma jaudas maksām gadā saņems 21 miljonu

AS "Latvenergo" TEC obligātā iepirkuma ietvaros par uzstādītajām elektroenerģijas jaudas maksām gadā saņem 21 miljonu eiro, trešdien Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas Vides, klimata un enerģētikas apakškomisijas sēde sa...

Augšdaugavas novadā notiks zemessardzes mācības

No 1. līdz 12.februārim, Augšdaugavas novada Kalupes pagasta AS "Latvijas valsts meži" apsaimniekotajās teritorijās notiks Zemessardzes 36.kaujas atbalsta bataljona karavīru iepriekš plānota militārā apmācība, izmantojot militāros transportlīdzekļus.

Ka...



Komentāri