lv
avcW9r8C6jYlvuJGoann1azUG185ixKHfhsez2TR
1152914

Raimonds Rudzāts: Serve paralēlajā realitātē

Raimonds Rudzāts: Serve paralēlajā realitātē
Ja būtu jāprojicē Latvijas sporta ainava, tad Jeļena Ostapenko atrastos uz vientuļas salas. (Nē, tā nebūtu Jaunlatvija.) Pēc snieguma laukumā un statusa pasaulē – pašlaik izcilākā Latvijas sportiste dāmu kategorijā. Turklāt bez vērā ņemamas konkurences, ja vien kāds par tādām neuzskata nišas sporta veidu pārstāves. Tomēr cīņā par gada sportistes titulu dzimtenē viņa pamanās neuzvarēt. Vēl trakāk – operējot ar viņas vārdu, aiz rokas tiek pieķerti negodīgi balsojuma sagrozītāji. Nule kā aizvadījusi teicamu "Grand Slam" turnīru Austrālijā, bet dzimtenē sasniegums uztverts, maigi izsakoties, remdeni.
Meitenei no Dižstendes pusmiljons sekotāju – kas ir daiļā Terēze Kalmane
"Latvijas tirgus līdz šim nav bijusi mana mērķauditorija un biju atteikusi visas intervijas," saka 26 gadus vecā Terēze. Viņai "Instagram" platformā seko teju 600 tūkstoši cilvēku. Sekotāji nav nopirkti, bet īsti, apgalvo meitene, kura nāk Dižstendes –...
Eksprezidente Vaira Vīķe-Freiberga pārcietusi nopietnu operāciju
Decembrī bijusī Latvijas prezidente šaurā lokā nosvinēja 85. jubileju, bet pēc tās nozuda. Izrādās, jau ilgu laiku viņu mocījušas sāpes, un pirms Ziemassvētkiem eksprezidentei veikta operācija, vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

"Pašlaik viņai ar veselību...

IZM pieprasa Daugavpils Universitātei sniegt paskaidrojumus par sākto kriminālprocesu

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) pieprasījusi Daugavpils Universitātei sniegt paskaidrojumus saistībā ar sākto kriminālprocesu par Eiropas Savienības (ES) struktūrfondu līdzekļu iespējamo izkrāpšanu.

Ministrijā informēja, ka saistībā ar iespējamu...



Komentāri