lv
r94Nq8WBmnbblKilPjc9ai44Ss20NHWgIQq0mfB7
1152711

Eksprezidente Vaira Vīķe-Freiberga pārcietusi nopietnu operāciju

Eksprezidente Vaira Vīķe-Freiberga pārcietusi nopietnu operāciju
Decembrī bijusī Latvijas prezidente šaurā lokā nosvinēja 85. jubileju, bet pēc tās nozuda. Izrādās, jau ilgu laiku viņu mocījušas sāpes, un pirms Ziemassvētkiem eksprezidentei veikta operācija, vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

"Pašlaik viņai ar veselību nav tik labi. Jau sen ir problēmas ceļiem. Visu laiku ir sāpes, tāpēc tagad galvenais ir atpūta un miers," izdevumam atzinis eksprezidentes vīrs Imants Freibergs un apstiprinājis - sieva pārcietusi operāciju, tāpēc šobrīd ne par ko citu domāt nemaz nevarot.

"Es veltu visu laiku tam, lai atkoptos," - ar sekretāres Dainas Lasmanes starpniecību apstiprinājusi arī pati eksprezidente.

Operācija veikta tepat Latvijā.

"Viss noritēja pēc plāna. Protams, pēc šādas operācijas ir sāpes, bet, kā atzīst ārsti, atveseļošanās norit patiešām veiksmīgi," apstiprinājusi Lasmane.

IZM pieprasa Daugavpils Universitātei sniegt paskaidrojumus par sākto kriminālprocesu

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) pieprasījusi Daugavpils Universitātei sniegt paskaidrojumus saistībā ar sākto kriminālprocesu par Eiropas Savienības (ES) struktūrfondu līdzekļu iespējamo izkrāpšanu.

Ministrijā informēja, ka saistībā ar iespējamu...

Triestes festivālā Itālijā demonstrēs režisores Kļaviņas dokumentālo filmu Iļģuciema māsas

Triestes festivālā Itālijā šodien demonstrēs režisores Elitas Kļaviņas dokumentālo filmu "Iļģuciema māsas", informēja filmas veidotāju pārstāve Antra Gaile.

Viņa norāda, ka tas ir lielākais Itālijas festivāls no tiem, kuru uzmanības centrā ir Centrāleir...

Riekstiņš: Latvijas vēstniecība Krievijā turpina darbu

Arī pēc diplomātisko attiecību līmeņa pazemināšanas Latvijas vēstniecība Krievijā turpinās darbu, šorīt Latvijas Radio uzsvēra Latvijas vēstnieks Krievijā Māris Riekstiņš.

Diplomāts skaidroja, ka vēstniecības darbu no februāra beigām vadīs pilnvarotais ...



Komentāri