lv
6nuAy8fKKNJlqqTcv4UeoUB3mU5v831Lf8bftw4I
1152514

Kurucam 17 punkti Strasbourg uzvarā otrajā pagarinājumā FIBA ČL spēlē

Kurucam 17 punkti Strasbourg uzvarā otrajā pagarinājumā FIBA ČL spēlē

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs otrdien Strasbūrā guva 17 punktus Francijas kluba "Strasbourg" uzvarā otrajā pagarinājumā Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgas spēlē.

Strasbūras vienība, kuru trenē Latvijas izlases galvenais treneris Luka Banki, pirmajā otrā grupu turnīra spēlē I grupā mājās ar 112:110 (20:25, 25:23, 24:20, 19:20, 9:9, 15:13) pieveica Holonas "Hapoel".

Kurucs laukumā bija 37 minūtes un piecas sekundes, realizējot visus septiņus divpunktu metienus un vienu no sešiem tālmetieniem. Viņa kontā arī piecas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, viena kļūda, divas pārtvertas bumbas, kā arī pāragri beigta spēle piecu personisko piezīmju dēļ, +/- rādītājs +3 un efektivitātes koeficients 19.

24 punktus uzvarētājiem guva Deandrē Lensdauns, 23 - Markuss Kīns, kurš astoņas reizes rezultatīvi piespēlēja, bet 20 punkti Pola Lakomba kontā.

Pretinieku vienībā 27 punkti un pa astoņām atlēkušajām bumbām un rezultatīvām piespēlēm Džo Reglendam, 23 punktus guva Kriss Džonsons, bet 20 punktus - Kelvins Heriss.

Pirmajā sacensību posmā "Strasbourg" ar četrām uzvarām sešās spēlēs A grupā ieņēma pirmo vietu, uzreiz nodrošinot vietu turnīra astotdaļfinālā.

32 komandas sacenšas astoņās grupās pa četrām vienībām. Grupu uzvarētājas uzreiz iekļūst astotdaļfinālā, bet otrās un trešās vietas ieguvējas 2023.gada janvārī cīnīsies "play-In" sērijā.

Ceturtdaļfinālā komandas aprīlī aizvadīs dueļus līdz divām uzvarām, bet sezona noslēgsies ar "Final Four" turnīru maijā.

No valsts pārbaudījumiem varēs atbrīvot ārsts-speciālists vai ārstu konsīlijs

Turpmāk izglītojamos no valsts pārbaudījumiem varēs atbrīvot tikai ārsts-speciālists vai ārstu konsīlijs, pie kura izglītojamais ir vērsies pēc palīdzības veselības problēmas risināšanā, bet to nevarēs izdarīt ģimenes ārsts.

Otrdien valdība atbalstīja i...

Levits aktualizē jautājumu par vides pieejamību cilvēkiem ar invaliditāti

Invalīdu un viņu draugu apvienības "Apeirons", Latvijas Nedzirdīgo Savienības, Rīgas vājredzīgo un neredzīgo biedrības "Redzi mani" un Sabiedrības integrācijas fonda (SIF) Sociālās saliedētības departamenta pārstāvji tikšanās laikā ar Valsts prezidentu...

2023.gada pieprasītākās īpašības darba tirgū: Tieksme augt, radošums, empātija

Ieilgusī krīzes situācija globālajā ekonomikā, kurai gals nav pat saredzams, biznesa pasaulei liek pārskatīt vērtību sistēmu. Apzinoties, ka nemitīga ieņēmumu rādītāju kāpināšana kļūst aizvien izaicinošāka, daudzi uzņēmumi novirza fokusu no finanšu rād...



Komentāri