lv
VxuoXVqFytH6I2BbI5aLSAfmaqDWfDmhGIYW3N9V
1149477

Ostapenko un Vega-Ernandess izstājas no Austrālijas atklātā čempionāta

Ostapenko un Vega-Ernandess izstājas no Austrālijas atklātā čempionāta

Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko otrdien Melburnā pārī ar spāni Davidu Vegu-Ernandesu atsauca dalību no Austrālijas atklātā čempionāta jaukto dubultspēļu turnīra.

Ceturtdaļfinālā Latvijas un Spānijas tenisistiem bija jātiekas ar Indijas duetu Saniju Mirzu un Rohanu Bopannu, taču Ostapenko/Vega-Ernandess izlēma atsaukt dalību no sacensībām.

Pirmās kārtas mačā Ostapenko/Vega-Ernandess ar 6-2, 6-7 (5:7), 10:6 pieveica Haočinu Čanu no Taivānas un austrālieti Maiklu Venusu, bet astotdaļfinālā ar 6-7 (4:7), 7-6 (8:6), 10:8 tika pārspēti turnīra galvenie favorīti, ar pirmo numuru izsētie Huliana Olmosa no Meksikas un Marselo Arevalo no Salvadoras.

Jau vēstīts, ka otrdien Ostapenko piedzīvoja zaudējumu vienspēļu ceturtdaļfinālā. Savukārt sieviešu dubultspēlēs, kur Latvijas pirmā rakete pārī ar ukrainieti Ludmilu Kičenoku bija izliktas ar piekto numuru, nācās piedzīvot zaudējumu jau pirmajā kārtā.

2023.gada sezonas pirmais "Grand Slam" turnīrs Melburnā uz cietā seguma norisināsies līdz 29.janvārim.

Arī Tomass Dukurs nolēmis beigt karjeru

Latvijas skeletonists Tomass Dukurs nolēmis beigt karjeru, intervijā "tv3.lv" atklāja sportists.

Augustā par karjeras beigām paziņoja Tomasa Dukura brālis Martins, kurš tagad strādā Lielbritānijas skeletona izlases treneru kolektīvā.

41 gadu vecajam To...

Gulbis nepabeidz "Challenger" sērijas turnīra kvalifikācijas otrās kārtas spēli

Latvijas vīriešu tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis otrdien nepabeidza Beļģijā notiekošā "Challenger" turnīra kvalifikācijas otrās kārtas spēli.

Gulbis, kurš atlasē izsēts ar septīto numuru un ATP rangā ieņem 314.vietu, tikās ar beļģi Tibo Kolsonu (ATP ...

Šorttrekists Laizāns kļūst par Eiropas Jaunatnes ziemas Olimpiādes vicečempionu

Latvijas šorttrekists Linards Reinis Laizāns otrdien izcīnīja sudraba medaļu Itālijā notiekošās Eiropas Jaunatnes ziemas Olimpiādes 1000 metru sacensībās.

Jau ziņots, ka pirmdien Laizāns kļuva par čempionu 500 metros, bet svētdien 1500 metru A finālā kr...



Komentāri