lv
tLvH0IeGhPn3dcRyoaUKWmAGGz1yOOSqEx9DoKZA
1142486

Februārī norisināsies Mākslas akadēmijas 83.karnevāls. Kāda būs tematika?

Februārī norisināsies Mākslas akadēmijas 83.karnevāls. Kāda būs tematika?

Latvijas Mākslas akadēmijā 17.februārī plkst.21 norisināsies LMA 83.karnevāls, kura šī gada tematika ir "Rītausmas fortūna", informēja LMA Sabiedrisko attiecību vadītāja Laura Ozola.

Karnevāla apmeklētāji varēs baudīt mūziku uz deviņām skatuvēm, veldzēties performanču kabinetā un "2anna" kino stūrī, līksmot "Satori" dzejnieku diskotēkā, piedalīties dažādās aktivitātēs un novērtēt neatkārtojamas jauno mākslinieku veidotas dekorācijas.

Šogad karnevālā uzstāsies mūziķi Ainārs Mielavs, Rolands Če, grupa "Alejas", "Tesa", "Bel Tempo", "Podruga" un daudzi citi mākslinieki. Jau plkst.21.30 karnevāla gaiteņus ierībinās bundzinieku grupa "Samba de Riga".

Biļešu cenas LMA studentiem ir 15 eiro, LMA absolventiem, LMA studentu draugiem, citu augstskolu studentiem, kultūras darbiniekiem - 30 eiro un visiem citiem - 40 eiro.

Ieeja karnevālā no 18 gadu vecuma - pie ieejas tiks pārbaudīti personu apliecinoši dokumenti.

ST aprīļa beigās vērtēs pamatu zvērināta advokāta izslēgšanai no zvērinātu advokātu skaita

Satversmes tiesa (ST) 27.aprīlī skatīs lietu par normu, kas noteic pamatu zvērināta advokāta izslēgšanai no zvērinātu advokātu skaita, informēja ST.

Pret pieteikuma iesniedzēju tika sākts kriminālprocess, taču vēlāk ar procesa virzītāja lēmumu tas tika ...

Ostapenko svētdien Austrālijas atklātā čempionāta astotdaļfinālā tiksies ar Gofu

Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko svētdien Melburnā Austrālijas atklātā čempionāta astotdaļfinālā tiksies ar amerikānieti Koko Gofu.

Mačs pēc nozīmes otrajā kortā sāksies ne ātrāk par plkst.4 pēc Latvijas laika.

Ostapenko WTA rangā i...

Nākamnedēļ atklās kampaņu Tavs toksiskais pirkstiņš? Ko tā paudīs?

Lai informētu sabiedrību un vērstu uzmanību uz videi kaitīgo atkritumu bīstamību, kā arī veicinātu bateriju šķirošanu un nodošanu specializētajos savākšanas punktos, AS "Latvijas zaļais punkts" sadarbībā ar SIA "Eco Baltia vide" un bāru tīklu "Ezītis m...



Komentāri