lv
b62dCiLqQUhIvcKxYIGK1wPgcGHmaDrP0eRns1MO
1131909

Apgabaltiesa marta sākumā skatīs krimināllietu par mēģinājumu izvarot pusaudzi Salaspilī

Apgabaltiesa marta sākumā skatīs krimināllietu par mēģinājumu izvarot pusaudzi Salaspilī

Rīgas apgabaltiesa marta sākumā skatīs vīrieša apelācijas sūdzību par pirmās instances tiesas spriedumu, ar kuru viņam par mēģinājumu Salaspilī izvarot 16 gadu vecumu nesasniegušu meiteni piespriests 20 gadus ilgs cietumsods,informē tiesa.

Lietu rakstveida procesā skatīs 3.martā. Lietai ir slēgtas lietas statuss.

jau vēstīts, ka pērnā gada augusta nogalē Pierīgas prokuratūras prokurore tiesai nodeva krimināllietu, kurā kāds vīrietis apsūdzēts par to, ka viņš izdarīja dzimumakta mēģinājumu, kā arī orālu un anālu aktu un dzimumtieksmes apmierināšanu pretdabiskā veidā.

Saskaņā ar apsūdzību vīrietis alkohola reibumā 3.martā meža masīvā Salaspilī nolēmis izvarot kādu meiteni, zinot, ka cietusī nav sasniegusi 16 gadu vecumu. Iecere no apsūdzētā neatkarīgu iemeslu dēļ neizdevās, jo neesot iestājusies erekcija.

Tomēr uzbrucējs pret cietušās gribu, pielietojot vardarbību un draudus, izdarījis "ne mazāk kā astoņus orālus aktus un vienu anālu aktu".

Apsūdzētais iepriekš krimināli sodīts divas reizes, tostarp par izvarošanu un seksuālu vardarbību.

Vīrietis tika aizturēts 10.martā pēc tam, kad 4.martā Valsts policija viņu bija izsludinājusi meklēšanā, tostarp ar plašsaziņas līdzekļu starpniecību. Viņam tika piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.

Vakar reģistrētas 119 avārijas, cietuši 12 cilvēki

Vakar Latvijā reģistrēti 119 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 12 cilvēki, informēja Valsts policija.

Pirmdien seši cietušie reģistrēti avārijās Rīgas reģionā, pa diviem - Zemgalē un Kurzemē, bet pa vienam - Vidzemē un Latgalē. Viens no cietušajiem...

Notikusi daudzsēriju filmas Nelūgtie viesi pirmizrādes ballīte

Izklaides platformā Tet TV+ no 26. janvāra būs skatāma daudzsēriju filma “Nelūgtie viesi”. Filma atklāj kādu stāstu par diviem izmeklētājiem, kuri negaidīti saskaras ar, iespējams, sarežģītāko izmeklēšanas lietu savā karjerā.

Galveno lomu atveidotāju – ...

Porziņģis samet 32 punktus, bet Wizards tas neglābj (+VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pirmdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā izcēlās ar 32 punktiem, taču tas neglāba Vašingtonas "Wizards" no neveiksmes.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 118:127 (33:35, 31:34, 29:24, 25:34) atzina...



Komentāri