lv
YmSX04pAR4oaB5WxcSmghQjupcVp0sLYnWyjJf5W
1131903

Vakar reģistrētas 119 avārijas, cietuši 12 cilvēki

Vakar reģistrētas 119 avārijas, cietuši 12 cilvēki

Vakar Latvijā reģistrēti 119 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 12 cilvēki, informēja Valsts policija.

Pirmdien seši cietušie reģistrēti avārijās Rīgas reģionā, pa diviem - Zemgalē un Kurzemē, bet pa vienam - Vidzemē un Latgalē. Viens no cietušajiem bija velosipēdists, bet pieci - gājēji.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi septiņus autovadītājus: trīs - Rīgas reģionā, bet pa diviem - Latgalē un Kurzemē. Seši no šiem vadītājiem pie transportlīdzekļu stūres sēdušies vairāk nekā 1,5 promiļu reibumā, tāpēc viņiem piemērots kriminālsods, kā arī vai nu konfiscēs transportlīdzekli, vai arī piedzīs transportlīdzekļa vērtību.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 167 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 53 autovadītāji, Vidzemē - 60, Latgalē - 20, Kurzemē - 19, bet Zemgalē - 15 autovadītāji. Divi vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 445 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Notikusi daudzsēriju filmas Nelūgtie viesi pirmizrādes ballīte

Izklaides platformā Tet TV+ no 26. janvāra būs skatāma daudzsēriju filma “Nelūgtie viesi”. Filma atklāj kādu stāstu par diviem izmeklētājiem, kuri negaidīti saskaras ar, iespējams, sarežģītāko izmeklēšanas lietu savā karjerā.

Galveno lomu atveidotāju – ...

Porziņģis samet 32 punktus, bet Wizards tas neglābj (+VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pirmdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā izcēlās ar 32 punktiem, taču tas neglāba Vašingtonas "Wizards" no neveiksmes.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 118:127 (33:35, 31:34, 29:24, 25:34) atzina...

Otrdienas joku deva

Smejies arī šodien!

###

Kur ir taisnība? Dzīvoju guļamrajonā un pastāvīgi neizguļos.

###

Brīdinājums: ja sieviete jūs sauc uz tēju, tas ir apmāns. Tēju, iespējams, dabūsiet tikai no rīta. Visu nakti nāksies gaidīt!

###

Kad vectēvs ar pirmo reizi nopūta ...



Komentāri