lv
QTlbPAfQIxIcsSagjnhDolWD0En7h947zvcf6wxg
1122869

Veltījums ģimenēm, tautai un valstij - Balvu muzejā atceras barikāžu laiku

Veltījums ģimenēm, tautai un valstij - Balvu muzejā atceras barikāžu laiku
"Viss, ko mēs darījām, bija veltīts mūsu ģimenēm, tautai un valstij,” – tā uzsvēra 1991. gada barikāžu dalībnieki, kuri nupat Balvu novada muzejā pieminēja tālaika notikumus un personības. Barikādēs no visas Latvijas piedalījās aptuveni 50 000 cilvēku, un nu ik gadu viņi dalās savās atmiņās un pieredzē par to, cik liela nozīme ir demokrātiskām vērtībām un Latvijas neatkarības saglabāšanai.
RTU laboratorijā testēs individuālās aizsardzības līdzekļus

Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) 18.janvārī universitātes Laboratoriju mājā atklās individuālo aizsardzības līdzekļu testēšanas laboratoriju, kuras aprīkojums ir unikāls pasaules līmenī. Jaunā laboratorija nodrošinās operatīvu un kvalitatīvu individuā...

Izstrādās vienotas vadlīnijas ūdenssaimniecības pakalpojumu nodrošināšanai

Latvijas Ūdensapgādes un kanalizācijas uzņēmumu asociācija (LŪKUA) par 33 938 eiro izstrādās vienotas vadlīnijas nepārtrauktu ūdenssaimniecības pakalpojumu nodrošināšanai valsts apdraudējuma gadījumā.

Asociācijā skaidro, ka nepārtrauktu un drošu ūdenssa...

Izdota 411 skolēnu radošo darbu grāmata Tu esi Latvijas dārgums

Latviešu valodas aģentūra izdevusi skolēnu radošo darbu grāmatu "Tu esi Latvijas dārgums", kurā apkopoti 411 skolēnu konkursa darbi, informēja Latviešu valodas aģentūras projektu vadītāja Velga Līcīte-Meldere.

Konkursā "Tu esi Latvijas dārgums" piedalīj...



Komentāri