lv
wD9geZNFJBwJhP8yGq3I0sFDJgxw4PJngmD9U3yY
1119663

Saņemtie rēķini Daugavpilī liek domāt - vai siltuma taupīšana vispār notikusi

Saņemtie rēķini Daugavpilī liek domāt - vai siltuma taupīšana vispār notikusi
Saņemtie apkures rēķini par decembri daudziem daugavpiliešiem raisījuši pārdomas par to, vai pilsētas daudzdzīvokļu mājās ievēro "taupības režīmu". Kamēr vieni uzskata, ka mājās ir vēl siltāks nekā iepriekšējās ziemās, citi norāda, ka dzīvoklī temperatūra ir samazināta un ir vēsāk. Daugavpils dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmumā (DDzKSU) skaidroja, ka dažos dzīvokļos gan joprojām esot karsti, tomēr vairāk cilvēki sūdzas par nepietiekamu apkuri.
Nenotveramais notverts! Pēc 30 gadiem arestēts Itālijas mafijas boss

Itālijas militarizētā policija arestējusi valsts meklētāko mafijas bosu Matteo Mesīnu Denaro, kurš no likumsargiem bēguļoja 30 gadus, vēsta “The Guardian”.

Denaro aizturēts privātā klīnikā Sicīlijas galvaspilsētā Palermo, ziņo BBC. Tiek uzskatīts, ka vi...

Rēzeknē notiks Latgales atbrīvošanas cīņu 103.gadadienas atceres pasākums

Šogad Latvijā tiek atzīmēta Latgales atbrīvošanas operācijas 103.gadadiena. Latvijas atbrīvošanas cīņās noslēdzošais posms bija Latgales atbrīvošanas kaujas, bet Rēzeknes atbrīvošana tajās bija nozīmīgs posms.

Piemiņas pasākumus 20.janvārī plkst.12 ieva...

Ūdens līmenis atkal ceļas Lielupē un Svētē

Lielupē ūdens līmenis pēdējās diennakts laikā paaugstinājies par 26 centimetriem, sasniedzot 1,73 metrus virs nulles atzīmes, bet Svētes upē ūdens līmenis kāpis par 19 centimetriem, sasniedzot 1,47 metru atzīmi.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģi...



Komentāri