lv
2O2NKSfoDQeAntKvj4jaCDNURFEOVuHuw4pLWs8w
1112062

Lems par iespējām atjaunot Jēkabpils slimnīcas darbu pilnā apjomā

Lems par iespējām atjaunot Jēkabpils slimnīcas darbu pilnā apjomā
Rīga, 16.janv., LETA. Šodien paredzēts lemt par iespējām atjaunot Jēkabpils Reģionālās slimnīcas darbu pilnā apjomā, aģentūra LETA uzzināja slimnīcā.

Rīga, 16.janv., LETA. Šodien paredzēts lemt par iespējām atjaunot Jēkabpils Reģionālās slimnīcas darbu pilnā apjomā, aģentūra LETA uzzināja slimnīcā.

Jēkabpils reģionālās slimnīcas Ambulatorā daļa (poliklīnika) pirmdien, 16.janvārī, darbu turpinās ierastajā kārtībā, bez izmaiņām.

Savukārt šodien plānots pieņemt lēmumu par stacionāra darba atsākšanu pilnā apmērā vai daļēji.

Kā ziņots, sestdien 33 Jēkabpils reģionālās slimnīcas pacienti pārvesti uz stacionāriem Rēzeknē, Daugavpilī un Aizkrauklē, aģentūra LETA noskaidroja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD).

Pacientu pārvešana veikta pēc Jēkabpils reģionālās slimnīcas lūguma. Pārvešanas veica kopumā 18 NMPD brigādes.

Tikmēr izsaukumus, kas saistīti ar plūdu situāciju Jēkabpilī, aizvadītajā diennaktī dienests nesaņēma.

NMPD iepriekš informēja, ka ir veikti visi organizatoriskie pasākumus, lai nodrošinātu Jēkabpils brigāžu darba nepārtrauktību, tostarp pārvirzot papildu materiāltehniskos resursus. Tāpat stiprināta dienesta brigāžu gatavība arī Jēkabpilij tuvākajās pilsētās,lai var reaģēt, ja situācija pasliktināsies.

LETA jau rakstīja, ka Daugavā pie Jēkabpils no upes augšteces turpina nākt klāt jauni vižņi, applūst plašas teritorijas.

Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs ziņo, ka sestdien plkst.21.50 ūdens līmenis Daugavā pie Jēkabpils sasniedzis 8,81 metrus virs novērojumu stacijas nulles punkta. Nakts laikā ūdens līmenis nedaudz nokrities, taču aizvien pārsniedz sarkanā brīdinājuma kritēriju - 8,4 metru atzīmi.

Kad stiprā kopdzīves piramīda sabrūk kā salmu namiņš
Kā lai īsā, kodolīgā un atbilstošā sentencē ietver fiziskās un emocionālās pārmaiņas, kas rodas, diviem pieaugušajiem nolemjot iet katram savu ceļu un šajās krustcelēs vēl lūkojot neatstāt mazu cilvēkbērnu, kam ļoti, ļoti, ļoti sāp?
Krievijas režīma maiņas cena. Intervija ar autoritārisma ekspertu Geļmanu
Kā karš mainījis un var mainīt Putina režīmu un kādu cenu Krievijai nāksies maksāt pēc varas maiņas? Vai vispār pastāv cerība, ka Putins nav uz visiem laikiem? Šie jautājumi kopš pērn sāktās Krievijas visaptverošās invāzijas Ukrainā paceļas gan virtuve...
Martā notiks ikgadējais Latvijas japāņu valodas runas konkurss

Rīgas Kultūru vidusskolā 27.martā notiks ikgadējais Latvijas japāņu valodas runas konkurss, kurā pārbaudīt savas zināšanas aicināts ikviens Latvijas iedzīvotājs, kurš apgūst japāņu valodu, informēja Japānas vēstniecība Latvijā.

Konkurss, sadarbojoties J...



Komentāri