lv
JMaouj8BOwCBTfd5YjNPtUBBYJPsAuPS5G9X6YYN
1103106

Vakar diviem dzērājšoferiem konfiscēti spēkrati

Vakar diviem dzērājšoferiem konfiscēti spēkrati

Svētdien par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā sākti pieci administratīvā pārkāpuma procesi un astoņi kriminālprocesi, tostarp divos gadījumos konfiscēti transporta līdzekļi, informēja Valsts policijā (VP).

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 79 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietušas septiņas personas. Tikmēr par dažādiem pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā pieņemti 417 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 153 par ātruma pārsniegšanu un viens par agresīvu braukšanu.

No kopumā reģistrētajiem ceļu satiksmes negadījumiem aizvadītajā diennaktī 50 notikuši Rīgas reģionā, deviņi - Zemgalē, astoņi - Kurzemē, seši negadījumi notikuši gan Vidzemē, gan Latgalē.

Vēl svētdien Rīgas reģionā notikusi viena laupīšana, kā arī viena zādzība no mājokļa. Viena zādzība no mājokļa notikusi arī Kurzemē.

Apšaudē Londonas centrā ievainoti seši cilvēki

Sestdien apšaudē Londonas centrā ievainoti seši cilvēki, arī septiņus gadus veca meitene, kas šobrīd slimnīcā cīnās par savu dzīvību, pavēstīja policija.

Šāvieni raidīti no garāmbraucošas automašīnas uz cilvēkiem pie Svētā Aloīzija katoļu baznīcas, netā...

Al-Atija kļūst par pieckārtēju rallijreida "Dakara" čempionu

Kataras autosportists Nasers Al-Atija svētdien Saūda Arābijā tika kronēts par pieckārtēju rallijreida "Dakara" čempionu vieglo automašīnu ieskaitē, kamēr motociklu sacensībās savu otro titulu izcīnīja argentīnietis Kevins Benjavidess.

Al-Atija ("Toyota ...

Kauguros ir  bezmaksas fizioterapijas pakalpojumu Jūrmalā deklarētiem bērniem

Jūrmalas sociālo pakalpojumu centra "Kauguri" Dienas aprūpes centrs bērniem ar funkcionāliem traucējumiem sniedz bezmaksas fizioterapijas pakalpojumus, informē pašvaldībā.

Pakalpojumu var saņemt tikai Jūrmalā deklarētie bērni no divu gadu vecuma līdz 18...



Komentāri