lv
dtaEuckeU25D5iXappuB9VaQMVDv5t1WAUFqNB8U
1103103

Kauguros ir  bezmaksas fizioterapijas pakalpojumu Jūrmalā deklarētiem bērniem

Kauguros ir  bezmaksas fizioterapijas pakalpojumu Jūrmalā deklarētiem bērniem

Jūrmalas sociālo pakalpojumu centra "Kauguri" Dienas aprūpes centrs bērniem ar funkcionāliem traucējumiem sniedz bezmaksas fizioterapijas pakalpojumus, informē pašvaldībā.

Pakalpojumu var saņemt tikai Jūrmalā deklarētie bērni no divu gadu vecuma līdz 18 gadiem. Pakalpojuma saņemšanai dienas centrā Skolas ielā 44 jāiesniedz ģimenes ārsta izziņa par pakalpojuma nepieciešamību un medicīnisko kontrindikāciju neesamību.

Bērniem tiek nodrošinātas gan individuālās, gan grupu fizioterapijas nodarbības. Tās palīdz uzlabot un stiprināt bērna imunitāti, veikt stājas asimetrijas, arī skoliozes, korekcijas, muskuļu disbalansa mazināšanas, koordinācijas un līdzsvara reakciju uzlabošanas, psihomotorās attīstības veicināšanas, gaitas korekcijas, sāpju sindroma mazināšanas, slodzes izturības uzlabošanas un citus vingrinājumus pēc individuāla plāna, pauž sociālo pakalpojumu centra vadītāja Aija Tuņa.

Kaimiņš apdrošinātājam nemaksā 24 000 eiro par dzērumā nodedzināto dzīvokli

Ir guvusi apstiprinājumu informācija par bijušo bēdīgi slaveno Saeimas deputātu, Egila Levita apmedaļoto Artusu Kaimiņu un viņa dramatisko finanšu stāvokli, - kā izrādās, apdrošināšanas sabiedrība Balta jau divarpus gadus cenšas no tagadējā „vien...

Vītola Siguldā izcīna bronzas medaļu Eiropas čempionātā kamaniņu sportā

Latvijas kamaniņu braucēja Elīna Ieva Vītola svētdien Siguldā izcīnīja bronzas medaļu Pasaules kausa piektajā posmā, kas vienlaikus ir arī Eiropas čempionāts.

Tikmēr Sigita Bērziņa bija sestā, bet Kendija Aparjode, kura bija ātrāka pirmajā braucienā, sa...

Izraēlā notikušas plašas demonstrācijas pret valdības plāniem reformēt tieslietu sistēmu
Vairāk nekā 80 tūkstoši cilvēku vakar vakarā izgāja Telavivas ielās, lai protestētu pret Izraēlas labējās koalīcijas valdības iecerēto tieslietu sistēmas reformu. Cita starpā reforma paredz atvieglot parlamenta iespējas anulēt Augstākās tiesas spriedumus.


Komentāri