lv
co8YMTLo6PUOWChIQQGmN7c0LaTItVqx24YTyX6p
1103095

Vītola Siguldā izcīna bronzas medaļu Eiropas čempionātā kamaniņu sportā

Vītola Siguldā izcīna bronzas medaļu Eiropas čempionātā kamaniņu sportā

Latvijas kamaniņu braucēja Elīna Ieva Vītola svētdien Siguldā izcīnīja bronzas medaļu Pasaules kausa piektajā posmā, kas vienlaikus ir arī Eiropas čempionāts.

Tikmēr Sigita Bērziņa bija sestā, bet Kendija Aparjode, kura bija ātrāka pirmajā braucienā, samierinājās ar septīto vietu. Šādās pozīcijās latvietes bija arī Eiropas čempionāta ieskaitē.

Plkst.13.45 būs komandu stafete.

Jau ziņots, ka dienu iepriekš Mārtiņš Bots/Roberts Plūme un Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts ieņēma attiecīgi otro un trešo vietu Eiropas čempionātā, bet sieviešu divnieku ekipāžu sacensībās Anda Upīte/Sanija Ozoliņa izcīnīja sudraba godalgu. Tāpat sestdien notikušajās vīriešu vieninieku sacensībās Kristers Aparjods noslēdza labāko trijnieku, bet sesto vietu ieņēma Gints Bērziņš.

No 27. līdz 29.janvārim Oberhofā kamaniņu braucēji cīnīsies par godalgām pasaules čempionātā, bet vēlāk paliks turpat Vācijā, kur nākamie divi Pasaules kausa posmi notiks Altenbergā (no 3. līdz 5.februārim) un Vinterbergā (no 10. līdz 12.februārim). Nedēļu vēlāk astotais posms notiks Šveices trasē Sanktmoricā, bet sezonas noslēgums iecerēts nedēļu vēlāk Vinterbergā, kur sportisti atkārtoti sacentīsies no 24. līdz 26.februārim.

Izraēlā notikušas plašas demonstrācijas pret valdības plāniem reformēt tieslietu sistēmu
Vairāk nekā 80 tūkstoši cilvēku vakar vakarā izgāja Telavivas ielās, lai protestētu pret Izraēlas labējās koalīcijas valdības iecerēto tieslietu sistēmas reformu. Cita starpā reforma paredz atvieglot parlamenta iespējas anulēt Augstākās tiesas spriedumus.
Satiksme uz autoceļa Jēkabpils-Dignāja-Ilūkste atjaunota pa vienu joslu

Vakar šis ceļa posms plūdu dēļ tika slēgts satiksmei pilnībā.

Šī ceļa posma apbraukšana iespējama pa autoceļu Zasa-Vadāni un Ilūkste-Bebrene-Birži.

33 Jēkabpils slimnīcas pacienti pārvesti uz Rēzekni, Daugavpili un Aizkraukli

Sestdien 33 Jēkabpils reģionālās slimnīcas pacienti pārvesti uz stacionāriem Rēzeknē, Daugavpilī un Aizkrauklē, informē Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD).

Pacientu pārvešana veikta pēc Jēkabpils reģionālās slimnīcas lūguma. Pārvešanas...



Komentāri