lv
LWRyQ0I4ZUSnxnttBhskkyFA4dL8HESBhGFKDqFQ
1093493

Skreivers: Situācija Jēkabpilī joprojām ir pilna trauksmes un risku

Skreivers: Situācija Jēkabpilī joprojām ir pilna trauksmes un risku

Situācija Jēkabpilī joprojām ir pilna trauksmes un risku, aģentūrai LETA uzsvēra Jēkabpils novada domes izpilddirektors Uldis Skreivers.

Viņš uzsvēra, ka, lai gan ūdens līmenis ir mazliet krities, pilsētas aizsargvalnis ir vēl vairāk piesūcies ar ūdeni. Patlaban sliktākā situācija ir pilsētā, sākot no Pļaviņu ielas 53 līdz Pļaviņu ielai 67. Skreivers akcentēja, ka tas, ko varēja izdarīt šajā posmā, ir izdarīts.

Taujāts, vai cilvēkiem ir iespēja iegādāties nepieciešamās preces, ņemot vērā, ka pilsētā ir slēgti divi "Rimi" veikali Rīgas ielā un Vienības ielā, kā arī veikals "Maxima" Rīgas ielā, Jēkabpils novada domes izpilddirektors atzīmēja, ka Jēkabpils nav maza pilsēta un citi veikali darbojas. Turklāt nepieciešamības gadījumā cilvēki var doties uz tuvākajiem veikaliem ārpus pilsētas.

vs.lv jau rakstīja, ka Daugavā pie Jēkabpils no upes augšteces turpina nākt klāt jauni vižņi, applūst plašas teritorijas.

Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs ziņo, ka sestdien plkst.15.20 ūdens līmenis Daugavā pie Jēkabpils sasniedzis 8,89 metrus virs novērojumu stacijas nulles punkta.

Tiesas maigums pret kara attaisnotājiem rada neizpratni gan sabiedrībā, gan drošības ekspertos
Kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā aizvadītā gada 24. februārī Valsts drošības dienests (VDD) Latvijā ir uzsācis 34 kriminālprocesus par naida runu un citām aktivitātēm Krievijas agresijas atbalstam. Vēl četrus līdzīgus kriminālprocesus dienests pārņēmis...
Irāna un Ziemeļkoreja turpina plānot ieroču piegādes Krievijai, saka ASV
Irāna un Ziemeļkoreja turpina plānot ieroču piegādes Krievijai, piektdien ANO Drošības padomes sēdē paziņoja ASV vēstniece ANO Linda Tomasa-Grīnfīlda.
Bolsonaru iekļauts 8. janvāra nemieru izmeklēšanā
Brazīlijas Augstākās tiesas tiesnesis piektdien nolēma iekļaut bijušo valsts prezidentu Žairu Bolsonaru izmeklēšanā par 8. janvāra nemieriem, kad Bolsonaru piekritēji iebruka valdības ēkās galvaspilsētā Braziljā.


Komentāri