lv
AEafzXBiEypvosujjyH9TMr4OmxIcgWocT5xO6pw
1090943

Cik maksā? Latvijas dzelzceļš piedāvā iegādāties ēku sporta nodarbībām Rīgā

Cik maksā? Latvijas dzelzceļš piedāvā iegādāties ēku sporta nodarbībām Rīgā

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) atkārtoti elektroniskajā izsolē ar 481 168 eiro sākumcenu piedāvā iegādāties ēku sporta nodarbībām Ganību dambī, Rīgā, liecina uzņēmuma paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Izsole sāksies pirmdien, 16.janvārī, plkst.13 un noslēgsies 15.februārī plkst.13.

LDz šo ēku jau mēģināja pārdot izsolē, kas noslēdzās 29.decembrī.

"Latvijas dzelzceļš" ir publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītājs un koncerna "Latvijas dzelzceļš" valdošais uzņēmums.

Koncernā ietilpst arī "LatRailNet", kas veic infrastruktūras maksas noteikšanu un dzelzceļa infrastruktūras jaudas sadali, "LDz Cargo", kas nodrošina dzelzceļa kravu pārvadājumus un starptautiskos pasažieru pārvadājumus, ritošā sastāva remonta un uzturēšanas uzņēmums "LDz ritošā sastāva serviss", apsardzes uzņēmums "LDz apsardze", loģistikas uzņēmums "LDz loģistika", kā arī infrastruktūras būvniecības un uzturēšanas uzņēmums "LDz infrastruktūra", kuram 2022.gada maijā sākts likvidācijas process.

Dzīvās dāvanas mēdz nonākt patversmē
Kļūt par saimnieku kādam mājdzīvniekam nozīmē uzņemties atbildību par viņa labsajūtu, veselību, ēdināšanu un tamlīdzīgi, tādēļ suņa vai kaķa iegādei jābūt rūpīgi apdomātam lēmumam. Diemžēl dzīvnieku patversmes joprojām pildās – nereti tieši bezatbildīg...
Cipuļa divniekam 6. vieta Pasaules kausa posmā bobslejā; Kalendam kritiens
Latvijas ekipāža Emīls Cipulis/Matīss Miknis sestdien Altenbergā Pasaules kausa piektā posma sacensībās bobslejā ierindojās sestajā vietā, bet Jēkabs Kalenda ar stūmēju Ivo Danu Kleinbergu pirmajā braucienā piedzīvoja kritienu.
Lielbritānija piegādās Ukrainai smagos tankus

Lielbritānijas premjerministrs Riši Sunaks sestdien apstiprinājis, ka Londona apgādās Ukrainu ar smagajiem tankiem, lai tā varētu padzīt Krievijas karaspēku no savas teritorijas.

Daunigstrīta 10 pavēstījusi, ka to Ukrainas prezidentam Volodimiram Zelens...



Komentāri