lv
gUUJbTKouO3LfikmC644c8oAi237EjdgibAGQtJY
1090303

Lielbritānija piegādās Ukrainai smagos tankus

Lielbritānija piegādās Ukrainai smagos tankus

Lielbritānijas premjerministrs Riši Sunaks sestdien apstiprinājis, ka Londona apgādās Ukrainu ar smagajiem tankiem, lai tā varētu padzīt Krievijas karaspēku no savas teritorijas.

Daunigstrīta 10 pavēstījusi, ka to Ukrainas prezidentam Volodimiram Zelenskim Sunaks apliecinājis telefonsarunā, kas notikusi sestdien no rīta.

Izrādot Lielbritānijas apņēmību palielināt atbalstu Ukrainai, Sunaks apsolījis Zelenskim piegādāt tankus "Challenger 2", kā arī papildu artilērijas iekārtas, teikts premjera kancelejas izplatītajā paziņojumā.

Ņemot vērā plūdu situāciju, piektdien pārvesti Jēkabpils slimnīcas pacienti

Piektdien 15 Jēkabpils reģionālās slimnīcas pacienti pārvesti uz stacionāriem Rēzeknē, Daugavpilī, Rīgā un Madonā, aģentūra LETA noskaidroja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD).

Ņemot vērā plūdu situāciju Jēkabpilī, pēc Jēkabpils reģio...

Aparjodam bronzas medaļa Eiropas čempionātā; Bērziņš finišē sestais

Kristers Aparjods sestdien Siguldā Pasaules kausa kamaniņu sportā posmā, kas vienlaikus ir Eiropas čempionāts, ieņēma trešo vietu, bet Gints Bērziņš finišēja sestajā vietā.

Uzvaru izcīnīja vācietis Makss Langenhāns, kurš pēc pirmā brauciena bija 12. un ...

VUGD aicina pie Daugavas dzīvojošos jēkabpiliešus nekavējoties evakuēties

Daugavas abos krastos dzīvojošajiem jēkabpiliešiem nekavējoties jāevakuējas, paziņojumā uzsver Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Operatīvās vadības pārvalde.

Aizsargdambja nestspēja turpina samazināties. Iedzīvotājiem no Daugavas kreisā ...



Komentāri