lv
yJhtJiizDQMzM3xKivPaKYakpwaTmF6TFVYZ6dav
1083901

Sestdienas rītā saglabājas mākoņains un silts laiks

Sestdienas rītā saglabājas mākoņains un silts laiks
Rīga, 14.janv., LETA. Sestdienas rītā Latvijā ir mākoņains laiks un daudzviet brīžiem līst, liecina meteoroloģiskā informācija.

Rīga, 14.janv., LETA. Sestdienas rītā Latvijā ir mākoņains laiks un daudzviet brīžiem līst, liecina meteoroloģiskā informācija.

Gaisa temperatūra +3..+6 grādi, Latgalē un Vidzemes austrumos +1..+3 grādi. Vietām Latgalē apledojuši autoceļi.

Valsts lielākajā daļā sniegs nokusis, bet Dagdas novērojumu stacijā saglabājas 16 centimetrus bieza sniega sega.

Pūš mērens dienvidu vējš, Kurzemes rietumkrastā tas kļūst stiprāks un brāzmās sasniedz 15 metrus sekundē.

Rīgā gaisa temperatūra naktī pakāpās līdz +6,7 grādiem, atkārtojot 14.janvāra siltuma rekordu - tikpat augsta temperatūra galvaspilsētā šajā datumā bija 2007.gadā. No rīta gaiss kļuvis par vienu diviem grādiem vēsāks, dienvidu vējš pūš ar ātrumu pieci metri sekundē.

Maksimālā gaisa temperatūra piektdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +1,2 grādiem Dagdā līdz +7,4 grādiem Rucavā.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 13.janvārī bija +22 grādi Spānijā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz sestdienu -27 grādi Zviedrijas ziemeļos.

Notiks galda spēles "Icecool" Latvijas čempionāts
Rīga, 14.janv., LETA. Šodien notiks galda spēles "Icecool" Latvijas čempionāts, liecina spēles veidotāja un izplatītāja SIA "Brain Games" publiskotā informācija.

Rīga, 14.janv., LETA. Šodien notiks galda spēles "Icecool" Latvijas čempionāts, li...

Jelgavas novadā notiks Latvijas amatierteātru iestudējumu Zemgales reģiona skate
Rīga, 14.janv., LETA. Šodien un rīt, 15.janvārī, Ozolniekos, Vircavā, Jelgavā notiks Latvijas amatierteātru iestudējumu Zemgales reģiona skate "Gada izrāde 2022", aģentūra LETA uzzināja Jelgavas novada pašvaldībā.

Rīga, 14.janv., LETA. Šodien u...

Mainīsies atlaides apmērs elektroniski iegādātajām biļetēm vilciena maršrutā Rīga-Skulte
Rīga, 14.janv., LETA. Pakāpeniski integrējot vienotajā sabiedriskā transporta biļešu sistēmā AS "Pasažieru vilciens", no šodienas mainīsies atlaides apmērs elektroniski iegādātajām biļetēm uz reisiem vilciena maršrutā Rīga-Skulte, aģentūru LETA informē...


Komentāri