lv
Y9c4jzAK5vY7aRXt0xiwHnokQ51g0Nbi64HobKB9
1082622

Notiks galda spēles "Icecool" Latvijas čempionāts

Notiks galda spēles "Icecool" Latvijas čempionāts
Rīga, 14.janv., LETA. Šodien notiks galda spēles "Icecool" Latvijas čempionāts, liecina spēles veidotāja un izplatītāja SIA "Brain Games" publiskotā informācija.

Rīga, 14.janv., LETA. Šodien notiks galda spēles "Icecool" Latvijas čempionāts, liecina spēles veidotāja un izplatītāja SIA "Brain Games" publiskotā informācija.

Čempionāts notiks no plkst.12 tirdzniecības centrā "Rīga Plaza".

Kā norāda "Brain Games", čempionāta pamatturnīrs sastāv no četrām kārtām. Pēc pamatturnīra četri labākie spēlētāji izspēlēs finālu, noskaidrojot turnīra uzvarētāju.

Dalībai čempionātā nav vecuma ierobežojumu.

Pasākuma pieteikuma anketa un plašāka informācija par čempionātu pieejama tīmekļvietnē "brain-games.lv".

"Brain Games" radītā galda spēle "Icecool" ir ģimeņu un bērnu spēle pingvīnu tematikā. Spēlē ar knipi jāsit kauliņi pa 3D formāta laukumu, kas sakārtojas "kaste kastē". Galda spēle tika izdota pirms sešiem gadiem un ir saņēmusi vairāk nekā 20 starptautisku apbalvojumu, tostarp "Kinderspiel des Jahres" jeb tikusi atzīta par gada labāko galda spēli bērniem 2017.gadā.

Patlaban "Icecool" pieejama gan klasiskajā formātā, gan digitāli, ko "Brain Games" īstenojis sadarbībā ar Igaunijas digitālo spēļu attīstītāju "Simple Magic".

Kompānija "Brain Games" reģistrēta 2004.gadā, un tās pamatkapitāls ir 71 120 eiro, liecina informācija "Firmas.lv". Uzņēmums 2021.gadā strādāja ar 3,135 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 19,6% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt "Brain Games" peļņa pieauga par 25,6% - līdz 375 431 eiro. "Brain Games" vienīgais īpašnieks ir Egils Grasmanis.

Jelgavas novadā notiks Latvijas amatierteātru iestudējumu Zemgales reģiona skate
Rīga, 14.janv., LETA. Šodien un rīt, 15.janvārī, Ozolniekos, Vircavā, Jelgavā notiks Latvijas amatierteātru iestudējumu Zemgales reģiona skate "Gada izrāde 2022", aģentūra LETA uzzināja Jelgavas novada pašvaldībā.

Rīga, 14.janv., LETA. Šodien u...

Mainīsies atlaides apmērs elektroniski iegādātajām biļetēm vilciena maršrutā Rīga-Skulte
Rīga, 14.janv., LETA. Pakāpeniski integrējot vienotajā sabiedriskā transporta biļešu sistēmā AS "Pasažieru vilciens", no šodienas mainīsies atlaides apmērs elektroniski iegādātajām biļetēm uz reisiem vilciena maršrutā Rīga-Skulte, aģentūru LETA informē...
Ādažu militārajā bāzē jaunie zemessargi dos zvērestu
Rīga, 14.janv., LETA. Sestdien Ādažu militārajā bāzē notiks zemessargu zvēresta došanas svinīgā ceremonija, aģentūru LETA informēja bruņotie spēki.

Rīga, 14.janv., LETA. Sestdien Ādažu militārajā bāzē notiks zemessargu zvēresta došanas svinīgā ...



Komentāri