lv
ANEc8P1EjbtEHa5WbKdSXKp4FET0U3ICtHVd856L
1079522

Labdarības akcijā varēs ziedot grūtībās nonākušiem jauniešiem

Labdarības akcijā varēs ziedot grūtībās nonākušiem jauniešiem

Paredzēts, ka no 16. līdz 19.janvārim mākslas centra "Zuzeum" telpās būs iespēja apskatīt un iegādāties labdarības akcijas "Ota (r)otā" mākslas darbus, visi iegūtie līdzekļi tiks ziedoti biedrības "Open Radošais Centrs" jauniešu atbalstam. Akcija ir Rīgas Franču Liceja 12.klašu skolnieku veidots projekts, kas notiek sadarbībā ar biedrību "Open Radošais Centrs", tās vadītāju Ediju Klaiši un "Zuzeum".

"OPEN Radošais Centrs" ir drošs patvērums jauniešiem vecumā no 13 gadiem, kur tie var pavadīt savu brīvo laiku, paēst un saņemt nepieciešamo palīdzību. Šobrīd Latvijā ir atvērti jau 19 centri dažādas pilsētās, kurus apmeklē vairāki simti jaunieši. Akcijas mērķis ir sniegt centriem finansiālu atbalstu, laikā, kad situācija daudzās ģimenēs strauji pasliktinās.

Vairāk nekā 50 latviešu mākslinieki un entuziasti ir īpaši ziedojuši savus mākslas darbus akcijai, to vidū ir darbi no Anitras Bērziņas, Viestura Holendera, Mareka Gurecka, Paula Pudža, Anitas Sokolovas un "Mark Sun Roz". Starp gleznām un zīmējumiem, interesenti varēs arī atrast tēlniecības, keramikas un eksperimentālā tehnikā darinātas rotas.

Lai sniegtu pēc iespējas lielāku atbalstu, darbiem ir noteikta minimālā vērtība, tomēr pircēji var izvēlēties arī maksāt ziedojuma summu virst tās. Iegūtie līdzekļi tiks izmantoti jauniešu pārtikas, apģērbu, apavu un higiēnisko preču iegādei, dažādu remontu veikšanai, mēbeļu un sadzīves tehnikas nodrošināšanai, kā arī citām jauniešu nepieciešamībām.

Visi interesenti tiek aicināti arī apmeklēt labdarības akcijas atklāšanu 16.janvāri plkst.19 "Zuzeum" telpas, iepriekš reģistrējoties pasākumam.

Levits Davosā runās par krievu agresiju un starptautiskās kārtības atjaunošanu

Valsts prezidents Egils Levits no 16. līdz 20.janvārim piedalīsies ikgadējā Pasaules ekonomikas forumā Davosā, kur tiksies valsts, privātā un pilsoniskā sektora līderi, lai konstruktīvos, uz nākotni vērstos dialogos apspriestu aktuālās norises pasaulē ...

Dubultu skvērā izvietos Atmodai veltītu vides objektu

Dubultu skvērā iepretim dzelzceļa stacijai realizēs Kaspara Līduma un Mārtiņa Rozenfelda skulpturālo objektu, informēja Jūrmalas Kultūrtelpas un vides dizaina centra (KVDC) pārstāve Anete Piņķe.

Šodien Jūrmalas Kultūrtelpas un vides dizaina centrā atklā...

papildināta - Ministrs: Gāzes vada sprādziens Lietuvā pašlaik nerada problēmas ar gāzes apgādi Latvijā
(Pievienota 5.rindkopa.)

(Pievienota 5.rindkopa.)

Rīga, 13.janv., LETA. Gāzes vada sprādziens Lietuvā pašlaik nerada problēmas ar gāzes apgādi Latvijā, aģentūrai LETA sacīja klimata un enerģētikas ministrs Raimonds Čudars (JV).

Ministrs gan atz...



Komentāri