lv
qq6dC60hkhFHcIGOvCPLAcU6nIRRxqTq1y7WJ7SZ
1075016

Ukraina noraida okupantu apgalvojumus par Soledaras ieņemšanu

Ukraina noraida okupantu apgalvojumus par Soledaras ieņemšanu
Krievijas paziņojumi par Soledaras ieņemšanu Doneckas apgabalā neatbilst patiesībai, piektdien paziņojis Ukrainas armijas austrumu grupējuma preses sekretārs Sehijs Čerevatijs.
Vai latvieši prot jokus? Humora lauciņa celmlauži Jarāns un Bāliņš 'Kultūrklubā'
Gads uz Latvijas komēdijas skatuves sācies ar svētkiem - komiķu apvienība "Comedy Latvia" 6. janvārī pasniegusi Latvijas komēdijas balvu "Grābeklis", un pirmo reizi - arī balvu "Par mūža ieguldījumu Latvijas komēdijā". Tā nonākusi deviņdesmitajos gados...
Plūdu dēļ Jēkabpilī izsludina steidzamu evakuāciju no Pļaviņu ielas

Plūdu dēļ Jēkabpilī šopēcpusdien izsludināta steidzama evakuāciju Pļaviņu ielas posmā no Arvīda Žilinska mūzikas skolas līdz Celtnieku ielai, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Evakuācijas autobusi ir novietoti Auseklīša ielā 4a, Zemg...

Ierosināts kriminālprocess pret diviem 'Gribu palīdzēt bēgļiem' aktīvistiem par darbībām uz robežas (papildināta plkst.14.35)
Valsts robežsardze ir ierosinājusi krimināllietu pret diviem organizācijas "Gribu palīdzēt bēgļiem" biedriem saistībā ar viņu darbībām Latvijas-Baltkrievijas pierobežā, "Delfi TV" raidījumā "Kāpēc" atklāja Valsts Robežsardzes priekšnieks Guntis Pujāts....


Komentāri