lv
Q0EWeHpqa5SItdGcBHBPbpU9PirlcUqxoSAPr8SM
1072485

Latvijas ārstu valdē iecelti jauni locekļi

Latvijas ārstu valdē iecelti jauni locekļi

11. janvārī Latvijas Ārstu biedrības (LĀB) valdē iecelti jauni locekļi.

Patlaban valdē ir Ilze Aizsilniece, kas ir arī biedrības prezidente. Tāpat valdē darbosies ķirurgs Viesturs Boka, urologs Vilnis Lietuvietis, nefrologs Māris Pļaviņš, endokrinologs un internists Valdis Pīrāgs, interniste un gastroenteroloģe Ilona Vilkoite, infektoloģe Angelika Krūmiņa, psihiatrs Māris Taube, traumatologs un ortopēds Sandris Petronis, anesteziologs, reanimatologs, algologs Eva Strīķe, fizikālās un rehabilitācijas medicīnas ārste Anda Nulle, plastikas ķirurgs, bērnu ķirurgs Valdis Ģīlis, algologs un neirologs Valentīna Berga, Latvijas Jauno ārstu asociācijas valdes loceklis Jānis Vētra, radiologs Ardis Platkājis.

No minētajiem locekļiem Aizsilniece, Pļaviņš, Krūmiņa, Berga, Boka, Nulle, Platkājis un Ģīlis jau iepriekš darbojušies valdē.

Limbažu novada skolēnu ēdināšanas izmaksas šogad būs par 106% augstākas

Šogad Limbažu novada prognozējamās skolēnu ēdināšanas izmaksas pašvaldībai būs par 106% augstākas nekā pērn jeb 1 517 201 eiro, informēja pašvaldībā. Savukārt valsts finansējums skolēnu ēdināšanai būs par 45,36% lielāks nekā pērn, sasniedzot 170 082 ei...

Jūrmalā sadzīves atkritumu apsaimniekošanas tarifs palielināts par 5%

Jūrmalā no 1.janvāra sadzīves atkritumu apsaimniekošanas tarifs palielināts par nepilniem 5%, informēja pašvaldībā. Minētais tarifs ir 141,35 eiro par tonnu līdzšinējo 134,75 eiro par tonnu vietā.

Tarifa izmaiņas saistītas ar dabas resursu nodokļa likme...

Opozīcija apšauba, ka valdība būs gatava iesaldēt amatpersonu algas

Saeimas opozīcija vakar sēdē apšaubīja, ka valdība būs gatava iesaldēt augstāko amatpersonu algas.

Parlaments vakar izvērtēšanai Ministru kabinetā nodeva vairāk nekā 10 000 pilsoņu kolektīvo iesniegumu par algu iesaldēšanu augstākajām valsts amatpersonā...



Komentāri