lv
jsT6xryRkTlWbg7p4YrG0qtetT3lJe6YwTp3mA1o
1072483

Jūrmalā sadzīves atkritumu apsaimniekošanas tarifs palielināts par 5%

Jūrmalā sadzīves atkritumu apsaimniekošanas tarifs palielināts par 5%

Jūrmalā no 1.janvāra sadzīves atkritumu apsaimniekošanas tarifs palielināts par nepilniem 5%, informēja pašvaldībā. Minētais tarifs ir 141,35 eiro par tonnu līdzšinējo 134,75 eiro par tonnu vietā.

Tarifa izmaiņas saistītas ar dabas resursu nodokļa likmes paaugstināšanos, kas atbilstoši likumam mainīta no 80 eiro par tonnu uz 95 eiro par tonnu. Līdz ar to mainās arī sadzīves atkritumu apglabāšanas pakalpojuma tarifs sadzīves atkritumu poligonā "Janvāri", kas ir apstiprināts ar Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas Padomes lēmumu.

Jūrmalā sadzīves atkritumus apsaimnieko uzņēmums SIA "Clean R".

SIA "Clean R" reģistrēts 2004.gadā, tā pamatkapitāls ir 1,2 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" dati. Uzņēmuma patiesā labuma guvējs ir Guntars Kokorevičs, apgrozījums 2021.gadā bija 41 miljons eiro, peļņa 3,31 miljons eiro, un tas šajā nozarē ir lielākais uzņēmums Latvijā.

Opozīcija apšauba, ka valdība būs gatava iesaldēt amatpersonu algas

Saeimas opozīcija vakar sēdē apšaubīja, ka valdība būs gatava iesaldēt augstāko amatpersonu algas.

Parlaments vakar izvērtēšanai Ministru kabinetā nodeva vairāk nekā 10 000 pilsoņu kolektīvo iesniegumu par algu iesaldēšanu augstākajām valsts amatpersonā...

Zelenskis pateicas LATVIJAS TAUTAI par spēcīgo atbalstu Ukrainai

Saeimas priekšsēdētāja Edvarda Smiltēna (AS) vizītes laikā Kijivā Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis pateicās visai Latvijas tautai par spēcīgo un nerimstošo atbalstu, sniedzot nozīmīgu ieguldījumu cīņā pret agresorvalsti Krieviju, informēja parl...

Plūdi turpinās! Jēkabpilī slēdz ar vien vairāk ielas satiksmei (+FOTO)

Jēkabpilī ūdens līmenis Daugavā turpina celties, ap plkst.10.30 ūdens līmenis bija 8,34 metri virs stacijas 0, kas ir tikai dažus centimetrus zem kritiskās 8,40 metru atzīmes, rakstīts pašvaldības paziņojumā sociālajos tīklos.

Strauji applūst Mežrūpniek...



Komentāri