lv
DvbNdIAaYsFPs7smS0ytRF7ja0oP6MOgIXYwnsKN
1072473

Plūdi turpinās! Jēkabpilī slēdz ar vien vairāk ielas satiksmei (+FOTO)

Plūdi turpinās! Jēkabpilī slēdz ar vien vairāk ielas satiksmei (+FOTO)

Jēkabpilī ūdens līmenis Daugavā turpina celties, ap plkst.10.30 ūdens līmenis bija 8,34 metri virs stacijas 0, kas ir tikai dažus centimetrus zem kritiskās 8,40 metru atzīmes, rakstīts pašvaldības paziņojumā sociālajos tīklos.

Strauji applūst Mežrūpnieku iela. Pļaviņu ielas posmā no Dambja ielas līdz Zaļajai ielai, no Zvejnieka ielas līdz Mežrūpnieku ielai, no Daugavkrastiem līdz Bebru ielai slēgta satiksme. Rīgas ielas posmā no Krasta ielas līdz Kuģu ielai ierobežots maksimālais ātrums.

Slēgtajās ielās sabiedriskais transports nekursēs un netiks apkalpotas konkrētās pieturvietas, informē pašvaldība.

Saistībā ar straujo ūdens līmeņa paaugstināšanos Jēkabpilī tiek pārtrauktas mācības Jēkabpils pilsētas un novada skolās un interešu izglītības iestādēs, kuras atrodas plūdu apdraudētajās teritorijās - Jēkabpils Valsts ģimnāzijā, Jēkabpils 2.vidusskolas filiālēs, kas atrodas Rīgas ielā 200a, Rīgas ielā 192, Jēkabpils Mākslas un mūzikas skolā, Jēkabpils Bērnu un jauniešu centrā un Ābeļu pamatskolā.

Covid-19: Ķīnā reģistrēti 900 miljoni saslimšanas gadījumu
Saskaņā ar Pekinas universitātes pētījumu Ķīnā ar koronavīrusu ir inficēti aptuveni 900 miljoni cilvēku, raksta britu raidsabiedrība BBC.
Mūžībā devusies rokenrola karaļa Elvisa vienīgā meita Līza Marija Preslija
ASV dziedātāja Līza Marija Preslija, kas bija rokenrola karaļa Elvisa Preslija vienīgais bērns, ceturtdien mirusi 54 gadu vecumā, apstiprināja viņas ģimene.
Latvijas sporta žurnālistikas stūrakmens. Tapis dokumentāls kino stāsts par Arturu Vaideru
Pirmizrādē Rīgā skatītāji ceturtdien pirmo reizi ieraudzīja dokumentālo filmu "Latvijas sporta žurnālistika. Arturs Vaiders". Filma stāsta ne vien par bijušā LSM.lv autora Vaidera profesionālo karjeru, bet atklāj arī sporta žurnālistikas aizkulises, pa...


Komentāri