lv
pPtXQqmn5gTgNPgNbnnIcF7Ws6KZaxEXcymgLqft
1063576

Konservatīvo Rīgas domes deputāti izstājas no partijas

Konservatīvo Rīgas domes deputāti izstājas no partijas

Trīs no "Konsevatīvo" saraksta ievēlētie Rīgas domes deputāti nolēmuši izstāties no partijas, informēja Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieces Lindas Ozolas biroja vadītājs Kaspars Adijāns.

"Konservatīvo" rindas nolēmuši pamest Rīgas vicemēre Ozola, kā arī deputāti Jānis Ozols un Dāvis Stalts.

Domes deputāti apņēmušies turpināt strādāt līdzšinējā frakcijas sastāvā un darboties domes valdošajā koalīcijā.

Par saviem politiskajiem nākotnes plāniem frakcija informēšot atsevišķā preses konferencē, kas tikšot izziņota tuvākajās dienās.

"Konservatīvie", kuri pēdējās Saeimas vēlēšanās nespēja pārvarēt 5% barjeru un palika bez vietas parlamentā, tagad ir palikuši arī bez ietekmes Rīgas domē. Sākotnēji šai partijai domē bija četri deputāti, no kuriem tagad palicis tikai viens - Valters Bergs, kurš iepriekš savukārt paziņoja par izstāšanos no "Konservatīvo" frakcijas, vienlaikus turpinot darboties partijā.

"Konservatīvie" veidoja daļu no Rīgas domes valdošās koalīcijas mēra Mārtiņā Staķa vadībā.

Februārī uz kinoekrāniem visā Latvijā nonāks filma Mātes piens

Režisores Ināras Kolmanes filma "Mātes piens", kas veidota pēc rakstnieces Noras Ikstenas grāmatas ar tādu pašu nosaukumu motīviem, būs skatāma no 2.februāra visos lielākajos kinoteātros un kino izrādīšanas vietās visā Latvijā, informēja kinolentes vei...

"Radio Brīvā Eiropa/Radio Brīvība" redakciju Rīgā plāno paplašināt līdz pat simts darbiniekiem
Rīga, 12.janv., LETA. ASV finansētās raidsabiedrības "Radio Brīvā Eiropa/Radio Brīvība" (RFE/RL) redakciju Rīgā plānots palielināt līdz pat simts un vairāk darbiniekiem, aģentūrai LETA norādīja biroja vadītājs Elmārs Sveķis.

Rīga, 12.janv., LET...

Polija ar tanku piegādi Ukrainai cer parādīt piemēru citām valstīm

Polijas lēmums sūtīt vācu ražotos tankus "Leopard 2" uz Ukrainu daļēji tika pieņemts ar domu iedrošināt citas valstis rīkoties līdzīgi, ceturtdien paziņojis Polijas valdības preses pārstāvis.

Viņš konkrēti neminēja Vāciju, lai gan pret to pieaug spiedie...



Komentāri