lv
rgKTI3OlaZlB61i8o08IhEgFahpQuBcQIlrMPddw
1058373

Spilgtā tenisista karjerā pieļāvis kļūdas, grib palīdzēt neatkārtot tās citiem. Saruna ar Ernestu Gulbi

Spilgtā tenisista karjerā pieļāvis kļūdas, grib palīdzēt neatkārtot tās citiem. Saruna ar Ernestu Gulbi
Februāra sākumā "Arēnā Rīga" Deivisa kausa mačā pret Izraēlu pēdējo spēli Latvijas izlasē aizvadīs panākumiem bagātākais pašmāju tenisists Ernests Gulbis. Kļuvis par Latvijas Tenisa savienības (LTS) prezidentu, viņš sarunā Latvijas Televīzijas "Sporta studijā" atzina, ka spēlētāja gaitās noteikti ir pieļāvis kļūdas, no kurām labprāt palīdzētu izvairīties citiem, attīstot bērnu un jauniešu tenisu kvalificētu treneru vadībā kā galveno prioritāti.
Krievijas pārstāve pamet Andersena balvas žūrijas prezidentes amatu

No amata atkāpusies līdzšinējā Starptautiskās Bērnu un jaunatnes literatūras padomes (IBBY) Hansa Kristiana Andersena balvas žūrijas prezidente Krievijas pārstāve Anastasija Arhipova, paziņojumā pavēstīja IBBY prezidente Silvija Vardela un šīs organizā...

Rīgas ielās likvidētas bīstamas bedres 2800 kvadrātmetru platībā

Rīgas ielās likvidētas satiksmei bīstamas bedres gandrīz 2800 kvadrātmetru platībā, informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

Pašvaldībā norāda, ka, saglabājoties mainīgiem laika apstākļiem, daudzviet Rīgā uz ielām strauji veidojas bedres.

Šajā ziem...

Aicina Karabahas armēņus pieņemt Azerbaidžānas pilsonību vai doties prom

Azerbaidžānas prezidents Ilhams Alijevs plašā intervijā, kas šonedēļ publicēta valsts informācijas aģentūrās, aicinājis Kalnu Karabahas armēņus pieņemt Azerbaidžānas pilsonību vai doties prom, kaut vai "miera uzturētāju kraviniekos".

Viņš arī noliedza, ...



Komentāri