lv
iKn3KwK8k7ju3CDVv3cNlTOwOKYAQg9oJCUXgKoc
105810

Fantastiski! Napoli Itālijas A sērijā izcīna 10.uzvaru pēc kārtas (+VIDEO)

Fantastiski! Napoli Itālijas A sērijā izcīna 10.uzvaru pēc kārtas (+VIDEO)

"Napoli" komanda otrdien Itālijas A sērijas futbola čempionātā izcīnīja desmito uzvaru pēc kārtas un nostiprinājās kopvērtējuma tabulas pirmajā vietā.

Neapolieši savā laukumā ar rezultātu 2:0 (0:0) pārspēja "Empoli".

Mača 69.mnūtē Viktora Osimena nopelnīto "pendeli" realizēja Irvings Losano. Divas minūtes pirms pamatlaika beigām pēc Losano piespēles no flanga, Pjotrs Zeliņskis izdarīja precīzu raidījumu no apmēram 11 metriem un nostiprināja "Napoli" komandai vadību.

Tikmēr vicelīdere "AC Milan" otrdien zaudēja punktus, viesos spēlējot neizšķirti 0:0 (0:0) ar "Cremonese". Spēles 56.minūtē bumbu mājinieku vārtos ieraidīja Divoks Origi, bet aizmugures situācijas dēļ rezultāts palika nemainīgs.

Diskvalifikāciju dēļ milāniešiem nevarēja palīdzēt Olivjē Žirū un Teo Ernandess.

"Napoli" 14 spēlēs iekrājusi 38 punktus un par astoņiem apsteidz tuvāko sekotāju "AC Milan".

NA uzskata, ka labs ministra amata kandidāts var būt arī piesaistīts no malas

Partiju apvienības Nacionālā apvienība (NA) pārstāvji uzskata, ka labs ministra amata kandidāts var būt gan tāds, kurš ir piedalījies Saeimas vēlēšanās, gan arī tāds, kurš ir piesaistīts "no malas", norādīja NA priekšsēdētāja vietnieks Jānis Dombrava.

P...

Eksperte: Nav nekādu cerību, ka krievi varētu pēkšņi mainīties

Pašreizējais tā dēvētās krievu pasaules skatījums ir veidots gadu desmitiem ilgi, tāpēc nav nekādu cerību, ka krievi varētu pēkšņi mainīties un Krievija varētu drīzumā kļūt par normālu valsti, intervijā aģentūrai LETA sacīja Bratislavā bāzētās starptau...

Koalīcijas veidošana varētu izgāzties - viss izšķiršoties šonedēļ (+FOTO)

Ja "Apvienotais saraksts" (AS) šonedēļ nesniegs atbildi par "Jaunās vienotības" līdera, Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa piedāvāto atbildības jomu dalījumu, koalīcijas veidošana varētu izgāzties.

Kariņš pēc šodien notikušās tikšanās ar AS pauda cerīb...



Komentāri