lv
ntXKuR0qDP5GDcspZ2HzPnaoaGVPdPDy09tVgHV5
1048854

Brīva vakance. Meklē Latvijas Radio Ziņu dienesta vadītāju

Brīva vakance. Meklē Latvijas Radio Ziņu dienesta vadītāju

Izsludināta vakance uz VSIA "Latvijas Radio" Ziņu dienesta vadītāja amatu, liecina Latvijas Radio publiskotā informācija. Kandidātiem pieteikumi jāiesniedz līdz 29.janvārim.

Pieteikumam jāsastāv no CV, motivācijas vēstules un redzējuma atspoguļojumam par Latvijas Radio Ziņu dienesta attīstību.

Patlaban Ziņu dienestu vada Mirdza Lele.

Latvijas Radio noskaidroja, ka Lele ir iesniegusi atlūgumu pēc pašas vēlēšanās, jo plāno doties pensijā, un savus amata pienākumus beigs pildīt šī gada 3.februārī.

Radio skaidro, ka Lele pēdējo pusgadu kopā ar kolēģiem ir strādājusi pie būtiskām ziņu raidījumu pārmaiņām, ir paveikts apjomīgs darbs, un, Leles ieskatā, iesāktais ir jāturpina ar jaunu jaudu cita cilvēka vadībā.

"Mirdzas nopelni Latvijas Radio ir milzīgi, un esam viņai pateicīgi par nesavtīgo ieguldījumu sabiedriskā medija labā," komentēja Latvijas Radio galvenā redaktore Anita Brauna, piebilstot, ka nākamais Ziņu dienesta vadītājs tiks izraudzīts atklātā konkursā.

Lele Latvijas Radio Ziņu dienestu vada kopš 2015.gada maija.

Kariņš lielīgs: Vienošanās par šī gada valsts budžetu ir panākta

Valdošajā koalīcijā vienošanās par šī gada valsts budžetu ir panākta, pēc tikšanās ar Valsts prezidentu Egilu Levitu žurnālistiem sacīja Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Viņš atzīmēja, ka, nākot uz tikšanos ar valsts augstāko amatpersonu, biji...

Kijiva: Krievi cenšas pilnībā sagrābt Soledaru, bet nesanāk

Krievijas karaspēks cenšas pilnībā sagrābt Doneckas apgabala Soledaru, bet panākumu tam nav, trešdien platformā "Telegram" apliecināja Ukrainas aizsardzības ministra vietniece Ganna Maļara.

Soledarā turpinās smagas kaujas, un krievi atkal veikuši savu v...

Foto: Sprādzienā Kabulā nogalināti pieci cilvēki; vairāki desmiti ievainoti
Afganistānas galvaspilsētā Kabulā trešdien pie Ārlietu ministrijas, kur bija plānota tikšanās ar Ķīnas delegāciju, uzspridzinājies terorists pašnāvnieks, vismaz piecus cilvēkus nogalinot un vairākus desmitus ievainojot, pavēstīja amatpersonas un aculie...


Komentāri