lv
6Yz5vGO5m37R0KU3a46LFaTKcssSU4SK8rSwRJnS
104517

Dod basketbolistiem brīvību un ieliek komandas rāmī. Saruna ar treneri Visocki-Rubeni

Dod basketbolistiem brīvību un ieliek komandas rāmī. Saruna ar treneri Visocki-Rubeni
Latvijas vīriešu basketbola valstsvienība ir ļoti tuvu, lai pirmo reizi vēsturē kvalificētos Pasaules kausa finālturnīram, un izlases visas spēles "Arēnā Rīga" tiek izpārdotas. Novembrī kaujā saucējs spēlēs pret Grieķiju un Lielbritāniju būs arī izlases galvenā trenera asistents Artūrs Visockis–Rubenis, kurš sarunā Latvijas Televīzijas "Sporta studijā" atzina, ka ir jākoncentrējas katram atsevišķajam solim.
Liepājas dienvidos iecerēts jauns dzīvojamais rajons (+FOTO)

Liepājas dome nodod publiskajai apspriešanai divus lokālplānojumus, kas nākotnē ļaus attīstīties gan teritorijai pilsētas dienvidos ap Pakaviņu, gan Jaunliepājai. Klaipēdas ielas galā iecerēta apbūve, savukārt Jaunā ostmala no noslēgtas teritorijas kļū...

Apskatāma Rīdzenieka fotogrāfija - Latvijas valsts pasludināšana 18.11.1918.

Rīgas vēstures un kuģniecības muzejā (RVKM) no šodienas līdz 20.novembrim apskatāma Viļa Rīdzenieka lielformāta fotogrāfija "Latvijas valsts pasludināšana 1918.gada 18.novembrī", aģentūru LETA informēja RVKM pārstāve Ingrīda Lukašēviča.

Viņa norāda, ka ...

3 valstu policijas operācijā aiztur latvieti par vērienīgu dokumentu viltošanu

Sadarbojoties Spānijas, Latvijas un Polijas tiesībsargājošām iestādēm, aizturēts kāds Latvijas valstspiederīgais par vērienīgu dokumentu viltošanu, informēja Valsts policijā.

Aizturēšanas operācija notikusi novembra sākumā Spānijas pilsētā Malagā. Vīrie...



Komentāri