lv
26Y1PE2qZixVtQBBIOvs0X9sQRr33pWFXEave1xI
1045013

Krievi tik šauj un šauj. Postījumi Sumu apgabalā trīskāršojušies

Krievi tik šauj un šauj. Postījumi Sumu apgabalā trīskāršojušies

Pēc Ukrainas Sumu apgabala deokupācijas Krievijas apšaudēs tur izpostīto objektu skaits teju trīskāršojies, trešdien pavēstīja apgabala kara administrācijas vadītājs Dmitro Živickis.

"Ja deokupācijas periodā aprīlī mums bija aptuveni 1800 objektu, kas bija sabojāti vai sagrauti, tad šobrīd tādu ir jau 4700. Tas ir, šeit jau deviņus mēnešu nav Krievijas karavīru, nav kauju, bet apšaužu dēļ, kas tiek veiktas no Krievijas teritorijas, mums postījumi ir teju trīskāršojušies," preses brīfingā sacīja Živickis.

Trešdienas rītā krievi ar mīnmetējiem apšaudīja Sumu apgabala Znob-Novhorodskes pilsētciematu, nodarot postījumus dzīvojamam namam.

Slimnīcās esošo Covid-19 pacientu skaits samazinājies līdz 302

Aizvadītajā diennaktī Latvijas slimnīcās esošo Covid-19 pacientu skaits samazinājies no 317 līdz 302 pacientiem, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) apkopotā informācija.

Pēdējās diennakts laikā Latvijas stacionāros ievietoti 24 Covid-19 pacienti...

Janvāra pirmajā nedēļā stacionēti 155 gripas pacienti
Janvāra pirmajā nedēļa Latvijā ārstniecības iestādēs nogādāti 155 cilvēki, kuriem konstatēta gripa, liecina Slimību profilakses un kontroles centra dati.
Brāļi Šici pirms Pasaules kausa sacensībām Siguldas kamaniņu trasē veiks atvadu braucienu
Titulētie Latvijas kamaniņu braucēji Juris un Andris Šici sestdien pirms Pasaules kausa piektā posma vīriešu divnieku sacensībām Siguldas trasē veiks savu atvadu braucienu, informē Latvijas Kamaniņu sporta federācija (LKSF).


Komentāri