lv
LvEP4v0uQNbKcjZxahVGla0E6RB93wpzUOjMWZDE
1045012

Slimnīcās esošo Covid-19 pacientu skaits samazinājies līdz 302

Slimnīcās esošo Covid-19 pacientu skaits samazinājies līdz 302

Aizvadītajā diennaktī Latvijas slimnīcās esošo Covid-19 pacientu skaits samazinājies no 317 līdz 302 pacientiem, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) apkopotā informācija.

Pēdējās diennakts laikā Latvijas stacionāros ievietoti 24 Covid-19 pacienti un 30 izrakstīti.

Kopumā no visiem stacionāros esošajiem Covid-19 pacientiem 127 cilvēkiem Covid-19 ir pamatdiagnoze. No stacionētajiem, kuriem Covid-19 ir pamatdiagnoze, 117 ir ar vidēji smagu slimības gaitu, bet desmit - ar smagu slimības gaitu.

Jau ziņots, ka, mainoties Covid-19 testēšanas algoritmam, turpmāk informāciju par epidemioloģisko situāciju Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC) apkopos reizi nedēļā, liecina iestādes paziņojums.

Informācija par to būs iekļauta pārskatā par epidemioloģisko situāciju saistībā ar gripu, Covid-19 un citām akūtām augšējo elpceļu infekcijām.

Janvāra pirmajā nedēļā stacionēti 155 gripas pacienti
Janvāra pirmajā nedēļa Latvijā ārstniecības iestādēs nogādāti 155 cilvēki, kuriem konstatēta gripa, liecina Slimību profilakses un kontroles centra dati.
Brāļi Šici pirms Pasaules kausa sacensībām Siguldas kamaniņu trasē veiks atvadu braucienu
Titulētie Latvijas kamaniņu braucēji Juris un Andris Šici sestdien pirms Pasaules kausa piektā posma vīriešu divnieku sacensībām Siguldas trasē veiks savu atvadu braucienu, informē Latvijas Kamaniņu sporta federācija (LKSF).
Dzeju kopa, kas vēsturiski ir izveidojusies tā kā tāds stalaktīts – T. S. Eliota «Dzejas izlase»
Pirmā latviešu grāmata ar T. S. Eliota vārdu uz vāka. Lūk, ko lasītājiem pagādājusi izdevniecība "Neputns" un krājuma sastādītāji un redaktori – tulkotāja Ieva Lešinska un dzejnieks Kārlis Vērdiņš. Eliota "Dzejas izlasē" iekļauti divi Vizmas Belševicas...


Komentāri