lv
IVajFg2k5EmL6JbTDMdxcj8Wv9OmSqAaf2qgFedw
1043113

Merzļikins atvaira 40 metienus "Blue Jackets" zaudējumā "Lightning"

Merzļikins atvaira 40 metienus "Blue Jackets" zaudējumā "Lightning"

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē atvairīja 40 metienus, tomēr viņa pārstāvētā vienība Kolumbusas "Blue Jackets" viesos piedzīvoja zaudējumu pret Tampabejas "Lightning" komandu, kurai traumas dēļ joprojām nevar palīdzēt uzbrucējs Rūdolfs Balcers.

Merzļikins tika galā ar 40 no 46 metieniem, komandai piedzīvojot neveiksmi ar 3:6 (0:2, 1:1, 1:2). Šis bija "Blue Jackets" 11.zaudējums pēdējās 13 spēlēs kopumā un desmitā neveiksme pēc kārtas viesos, kamēr "Lightning" izcīnīja astoto pēc kārtas uzvaru savā laukumā.

Ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm mājinieku rindās izcēlās Ņikita Kučerovs, 1+1 iekrāja Niks Pols, pa vārtiem guva Breidens Points, Ross Koltons un Vladislavs Namestņikovs, bet pa divām rezultatīvām piespēlēm atdeva Viktors Hedmans un Stīvens Stemkoss.

Balcers pēc ķermeņa augšdaļas traumas gūšanas nav spēlējis kopš 25.novembra, kad iedzīvojās savainojumā mačā ar Sentluisas "Blues".

"Blue Jackets" rindās vārtus guva Gevins Beiroiters, Tims Berni un Kirils Marčenko.

Kolumbusas komanda ar 26 punktiem 40 spēlēs ieņem pēdējo, 16.vietu Austrumu konferencē, kamēr "Lightning" ar 51 punktu 39 mačos ir septītie.

"Blue Jackets" nākamo spēli aizvadīs ceturtdien savā laukumā pret Karolīnas "Hurricanes", bet Tampabejas vienība mājās uzņems Vankūveras "Canucks" hokejistus.

Francijas arodbiedrības izsludina streikus, kas var paralizēt valsti

Reaģējot uz valdības paziņojumu par pensiju sistēmas reformu iecerēm, Francijas arodbiedrības otrdien izsludinājušas streikus un protesta akcijas, kas varētu radīt nedēļām ilgu valsts paralīzi.

Kā ziņots, valdība iecerējusi paaugstināt pensionēšanās vec...

"Boeing" piegādāto lidmašīnu skaitam augstākais līmenis četros gados

ASV aviobūves uzņēmuma "Boeing" pērn piegādāto komerciālo lidmašīnu skaits sasniedzis augstāko līmeni kopš 2018.gada, taču tas joprojām atpaliek no Eiropas konkurenta "Airbus", liecina otrdien publiskotā informācija.

"Boeing" 2022.gadā piegādāja 480 lid...

Purvīša balvai 2023 nominēti Deičmane un Hofmanis

Pagājušā gada beigās "Purvīša balvai 2023" nominēti mākslinieki Evelīna Deičmane un Reinis Hofmanis, informēja Latvijas Nacionālā mākslas muzeja (LNMM) pārstāve Natālija Sujunšalijeva.

Nominācijas pamatojumā norādīts, ka Deičmanes izstādē "Dejorgāns/Tan...



Komentāri