lv
iJat3wID4WhZHLARkSk6pMvtsiFVeb8O73793lvF
1043063

Ģimenes, bērni, materiālais atbalsts – deputāti uzklausa Siliņas plānus labklājības nozarē

Ģimenes, bērni, materiālais atbalsts – deputāti uzklausa Siliņas plānus labklājības nozarē
Ģimeņu un bērnu atbalsta pilnveide, iedzīvotāju materiālā atbalsta uzlabošana, iedzīvotāju vajadzībām atbilstoši pakalpojumi un atbalsts, kā arī nozares veiktspējas un konkurētspējas uzlabošana – tās ir galvenās prioritātes, kuras trešdien, 11. janvārī, Saeimas Sociālo un darba lietu komisijā akcentēja jaunā labklājības ministre Evika Siliņa (JV).
Ielikt plauktā jaunību – grāmatā iemūžināta Skrīveru rokmūzikas hronika
Līdzīgi dažam labam ar mūziku saistītam cilvēkam arī ģitārists Artūrs Zemnieks kovida pandēmijai un ar to saistītajiem ierobežojumiem var būt pateicīgs par jaunu apvāršņu sasniegšanu – muzikālā dīkstāve rosināja ķerties pie grāmatas rakstīšanas. Viņa d...
Lindstrom pārstrādei pērn nodeva 52 590 kilogramu industriālā tekstila

Tekstila nomas uzņēmums "Lindstrom" otrreizējai pārstrādei Somijas uzņēmumam "Rester" 2022.gadā ir nodevis 52 590 kilogramu no nomas izņemto un savu laiku nokalpojušo darba apģērbu, pavēstīja "Lindstrom" pārstāvji.

Uzņēmuma prognozes liecina, ka 2023.ga...

Policija nodos vēl 15 auto policistiem un karavīriem Ukrainā

Valsts policija pēc savas iniciatīvas, kā arī izvērtējot saņemto palīdzības pieprasījumu no Ukrainas, radusi iespēju nodot bez atlīdzības Ukrainas valsts iestādēm vēl 15 policijas transportlīdzekļus, informēja Iekšlietu ministrija.

Šajā reizē uz Ukrainu...



Komentāri