lv
N9gvPjfFzKkK5wbmK1e0c6TpssrAHKFN7O5zUll9
1043014

Ielikt plauktā jaunību – grāmatā iemūžināta Skrīveru rokmūzikas hronika

Ielikt plauktā jaunību – grāmatā iemūžināta Skrīveru rokmūzikas hronika
Līdzīgi dažam labam ar mūziku saistītam cilvēkam arī ģitārists Artūrs Zemnieks kovida pandēmijai un ar to saistītajiem ierobežojumiem var būt pateicīgs par jaunu apvāršņu sasniegšanu – muzikālā dīkstāve rosināja ķerties pie grāmatas rakstīšanas. Viņa debija literatūrā, dokumentālais pētījums "Mājās vēl negribas iet" veltīts dzimto Skrīveru mūzikas dzīvei. "Par daudzām lielām grupām – "Līviem", "Pērkonu", "Jumpravu" – ir grāmatas, bet nav par ballīšu muzikantiem!" savu izvēli pamato autors, kas arī karjeru sācis ar spēlēšanu ballītēs.
Lindstrom pārstrādei pērn nodeva 52 590 kilogramu industriālā tekstila

Tekstila nomas uzņēmums "Lindstrom" otrreizējai pārstrādei Somijas uzņēmumam "Rester" 2022.gadā ir nodevis 52 590 kilogramu no nomas izņemto un savu laiku nokalpojušo darba apģērbu, pavēstīja "Lindstrom" pārstāvji.

Uzņēmuma prognozes liecina, ka 2023.ga...

Policija nodos vēl 15 auto policistiem un karavīriem Ukrainā

Valsts policija pēc savas iniciatīvas, kā arī izvērtējot saņemto palīdzības pieprasījumu no Ukrainas, radusi iespēju nodot bez atlīdzības Ukrainas valsts iestādēm vēl 15 policijas transportlīdzekļus, informēja Iekšlietu ministrija.

Šajā reizē uz Ukrainu...

Austrijas partija vēlas bargākus sodus klimata aktīvistiem

Konservatīvā Austrijas Tautas partija (ÖVP) vēlas bargākus sodus tā dēvētajiem klimata aktīvistiem, lai gan tieslietu eksperti uzskata šādu soli par problemātisku.

ÖVP, kas cer uz pārliecinošu uzvaru Lejasaustrijas reģionālajās vēlēšanās 29.janvārī, vēl...



Komentāri