lv
8IumuSqqxTTZAhIIsFApBKuvd8D3HmKLemwLotbK
1040534

Otrdien reģistrēti 133 ceļu satiksmes negadījumi; cietuši 10 cilvēki

Otrdien reģistrēti 133 ceļu satiksmes negadījumi; cietuši 10 cilvēki

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 133 ceļu satiksmes negadījumi, puse no kuriem notikusi Rīgā. Desmit avārijās bijuši arī kopumā 10 cietušie. Divi no traumas guvušajiem bija gājēji, bet viens - velosipēdists.

Par dažādiem ceļu satiksmes pārkāpumiem vakar noformēti 336 administratīvā pārkāpuma protokoli. Apmēram ceturtdaļa saistīta ar pārāk ātru braukšanu. Divi šoferi administratīvi sodīti par braukšanu dzērumā, taču vakar netika pieķerts neviens autovadītājs, kurš pie stūres būtu sēdies stiprā alkohola reibumā jeb vismaz 1,5 promiļu reibumā, par ko pienākas kriminālatbildība un automašīnas konfiskācija.

Kā informēja VP Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ance Rozīte, vakar plkst.13.55 Madonas novada, Aronas pagasta, Lauterē autoceļa "Cēsis - Vecpiebalga - Madona" 71.kilometrā vīrietis, vadot automašīnu "Nissan", nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca grāvī.

Ceļu satiksmes negadījumā cieta automašīnas vadītājs un trīs pasažieres, visi cietušie nogādāti ārstniecības iestādē. Policijā sākts kriminālprocess, informē Rozīte.

Jēkabpils novadā vakar no applūdušām mājām evakuēti pieci cilvēki

Jēkabpils novadā aizvadītajā diennaktī no applūdušām mājām glābēji evakuējuši piecus cilvēkus, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Aizvadītajā naktī VUGD saņēma informāciju no Jēkabpils pašvaldības policijas, ka Salas pagastā ap...

Traģēdija! Latvijā vakar uguns laupījis trīs cilvēku dzīvības

Latvijā aizvadītajā diennaktī ugunsgrēkos gājuši bojā trīs cilvēki, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Otrdien glābēji steidzās uz Krāslavas novadu, kur dzīvojamā mājā bija izcēlies ugunsgrēks. Ierodoties notikuma vietā, konsta...

Premjers būtiski paaugstinājis KNAB priekšnieka Straumes algu
Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) izdevis rīkojumu par mēnešalgas palielināšanu Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšniekam Jēkabam Straumem, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".


Komentāri