lv
l4bxkDv3vbu3gm8xUpRxLo5qGBqk8TpAcCx7Lhzs
103989

Duran Duran ģitārists Endijs Teilors sirgst ar vēzi

Duran Duran ģitārists Endijs Teilors sirgst ar vēzi

Nedēļas nogalē, 5. novembrī, Losandželosā notika 37. Rokenrola slavas zāles uzņemšanas ceremonija, kur par ieguldījumu mūzikas industrijā, tika uzņemta britu grupa “Duran Duran”. Svinīgajā ceremonijā slimības dēļ nepiedalījās grupas ģitārists Endijs Teilors.

Teiloram vajadzēja būt kopā ar saviem bijušajiem grupas biedriem – dziedātāju Saimonu Le Bonu, taustiņinstrumentālistu Niku Rodsu, basģitāristu Džonu Teiloru un bundzinieku Rodžeru Teiloru.

Vēstulē, kuru nolasīja ceremonijas laikā, Teiloras atklāja savu neierašanās iemeslu.

“Pirms nedaudz vairāk kā četriem gadiem man tika diagnosticēts metastātisks prostatas vēzis 4. stadijā. Daudzas ģimenes ir saskārušās ar šo slimību. Mēs, protams, ne ar ko neatšķiramies; tāpēc es runāju kā ģimenes cilvēks, bet ar dziļu pazemību pret grupu, lielākajiem faniem, kādi grupai var būt, un par šo izcilo atzinību,” rakstīja Teilors un piebilda: “Lai gan mans pašreizējais stāvoklis neapdraud dzīvību, šī slimība nav ārstējama.”

Teilors gaidīja šo atkalapvienoššanos ar grupu un vēstulē atklāja, ka bija pat iegādājies jaunu ģitāru, bet slimība lika palikt mājās.

Iekšlietu darbinieku arodbiedrība atklāj, ko redz iekšlietu ministra amatā

Vērtējot "Apvienotajā sarakstā" (AS) esošos un Saeimā ievēlētos deputātus, Latvijas Iekšlietu darbinieku arodbiedrība (LIDA) par tuvāko piemēroto iekšlietu ministra amata kandidātu saredz Māri Kučinski (AS), atzina LIDA valdes priekšsēdētājs Armands Au...

ASV prezidenta vēlēšanu intrigas sākušās: Tramps mudina Desantisu nekandidēt
ASV eksprezidents Donalds Tramps mudinājis nule kā amatā pārvēlēto Floridas štata gubernatoru Ronu Desantisu necīnīties par Republikāniskās partijas nomināciju uz 2024. gada prezidenta vēlēšanām, raksta britu raidsabiedrība BBC.
Uz FID priekšnieka vakanci varētu kandidēt pašreizējais šī amata pienākumu izpildītājs Platacis
Uz Finanšu izlūkošanas dienesta (FID) priekšnieka amatu, kurš ir vakants kopš vasaras, varētu kandidēt arī pašreizējais šī amata pienākumu izpildītājs Toms Platacis, izriet no viņa paustā intervijā laikrakstam "Diena".


Komentāri