lv
NKoNaDk5cqUiz9Ja6ZM8DVjX3pUklGykBvqmP6Oc
1039258

Šodien atzīmēs lācenes Ilzītes 22.dzimšanas dienu

Šodien atzīmēs lācenes Ilzītes 22.dzimšanas dienu

Šodien plkst.11 Līgatnes dabas takās tiek rīkotas lācenes Ilzītes 22.dzimšanas dienas svinības, informēja Līgatnes dabas taku izglītības un komunikācijas speciāliste Arta Krūmiņa.

Lācenei tiks pasniegta īpaša svinību kūka un Ilzītes kopēja Velga Vītola dalīsies ar Ilzītes dzīves stāstu. Paredzēts, ka šodien dzimušajiem un visām Ilzēm - ieeja Līgatnes dabas takās ir bez maksas.

Lācene Ilzīte kopā dzīvnieku kopēju Vītolu un citiem Līgatnes dabas taku darbiniekiem šogad aicina atzīmēt savu 22.dzimšanas dienu plašā viesu lokā.

Kūku gatavos Vītola un cienastu veidos no kartupeļu biezputras, dažādiem lāču gardumiem - treknām zivīm, riekstiem, ogām, medus un lācenītes lielākā kāruma - krabju nūjiņām.

Lācene Ilzīte dzimusi 2001.gada 11.janvārī Līgatnes dabas takās.

Daugavā pie Jēkabpils un Pļaviņām turpinās ūdens līmeņa svārstības

Ledus sastrēguma dēļ Daugavas posmā no Jēkabpils līdz Pļaviņām turpinās ūdens līmeņa svārstības, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

9. un 10.janvārī ūdens līmenis pie Jēkabpils cēlās par diviem metriem, vēlā otrdienas vaka...

Grieķijā sēras. Miris pēdējais Grieķijas karalis Konstantīns II

Grieķijas bijušais un pēdējais karalis Konstantīns II otrdien nomira Atēnās 82 gadu vecumā, ziņoja vietējie mediji.

Bijušā karaļa veselība pēdējās nedēļās bija pasliktinājusies pēc insultiem un smagas pneimonijas. Viņš nomira Higiejas slimnīcas intensīv...

Trešdienas joku deva

Smejies vesels!

###

Sporta kompleksa apkopējas nenoorientējās situācijā un nejauši uzvarēja Pasaules čempionātā kērlingā.

###

Mācībās divi kareivji iemaldas vientuļā lauku sētā. Pēkšņi no malkas šķūņa izlien milzīgs suns un metas virsū vienam no kareivj...



Komentāri