lv
NIplGRcQqVp9OJ4kkt0SqOWgwgMVMkvl6SFfrKaf
103381

Šakira paliek ar bērniem, Pikē - viens

Šakira paliek ar bērniem, Pikē - viens

Pasaulslavenā dziedātāja Šakira pēc šķiršanās no vīra futbolista Žerāra Pikē Šakira saņēmusi aizbildniecību pār bērniem. Tiesas process, kas izšķīra dziedātājas un sportista mantinieku likteni, ilga vairāk nekā desmit stundas.

Šakira un Žerārs Pikē izšķīrās gandrīz pirms sešiem mēnešiem, raksta portāls aussiedlerbote.de. Pāris bija kopā 12 gadu, tomēr neatkarīgi no tā abi nolēma iet katrs savu ceļu. Kopdzīves laikā dziedātājai un futbolistam piedzima divi bērni: Saša un Milāns. Tagad viņiem ir 7 un 9 gadi.

Tiek uzskatīts, ka nesaskaņu cēlonis ģimenē bija futbolista sānsolis. Faniem radās aizdomas, ka kaut kas nav kārtībā, kad vīrietis pameta savrupmāju un sāka dzīvot atsevišķi. Vēlāk viņi arī “atslepenoja” jauno Pikē mīļāko.

Pāris paziņoja par šķiršanos 2022. gada vasaras sākumā. Viņu laulība nebija oficiāli reģistrēta, tāpēc oficiālas šķiršanās nebija.

Pēdējos mēnešos plašsaziņas līdzekļi aktīvi seko slavenajai ģimenei, it īpaši bērniem. Reportieri bērnus fotografēja katru reizi, kad viņi parādījās ārpus mājas. Fani uzmanīgi klausījās mākslinieces jauno dziesmu tekstus, lai tajos atrastu vismaz kādu nojausmu par attiecībām ar sportistu. Ilgu laiku nebija informācijas par to, kur dēli dzīvos pēc vecāku šķiršanās. Šis jautājums bija jārisina juristiem.

Pateicoties juristu darbam, tagad jautājums ir slēgts. Zināms, ka bērni paliks pie mammas. Šakira kopā ar mantiniekiem dosies uz Maiami. Bērnu tēvs varēs viņus apciemot. Iespējams, Milāns un Saša kopā ar mammu pēc diviem mēnešiem dosies uz jaunu dzīvesvietu.

Daži mediji raksta, ka vēl līdz gada beigām bērni būs Spānijā un uz Ameriku lidos tikai 2023. gadā. Tāpat publikācijās teikts, ka sākotnēji Žerārs Pikē nav vēlējies piedalīties tiesā, tačubeigu beigās abi ieradās un satikās aci pret aci.

Urbanovičs: Elksniņam jāpārvērtē nepieciešamība palikt Saskaņas rindās

Partijas "Saskaņa" ilggadējais līderis Jānis Urbanovičs aicina savu partijas biedru, Daugavpils pilsētas mēru Andreju Elksniņu pārdomāt nepieciešamību palikt "Saskaņas" biedru rindās.

Elksniņa izteikumi saistībā ar karu Ukrainā un Krimas piederību pēdēj...

Maksims Galkins - Rīgā. Ko viņš te dara?

Krievijas komiķis Maksims Galkins, kurš pametis dzimteni nepiekrītot karam Ukrainā, ieradās Rīgā. Viņš kopā ar populāro dziedātāju Laimu Vaikuli apmeklējis Roberta Koļcova izstādi galerijā "Istaba", vēsta portāls chayka.lv savā Facebook kontā.

Maksimam ...

Parādījusies jauna informācija par Putina veselību. Interesanti kāda?

Kopš Krievijas prezidents Vladimirs Putins deva pavēli iebrukt Ukrainā, par viņa veselības stāvokli klīst vidažādākās baumas. Ārvalstu medijos nopludinātie dokumenti apgalvo, ka Putins patiešām slimo ar Parkinsona slimību agrīnā stadijā, kā arī ar aizk...



Komentāri