lv
Ggw5lnNi4FJ5aTTeVVKaqWn8q0Z94eLaSSc4cQBa
103374

Maksims Galkins - Rīgā. Ko viņš te dara?

Maksims Galkins - Rīgā. Ko viņš te dara?

Krievijas komiķis Maksims Galkins, kurš pametis dzimteni nepiekrītot karam Ukrainā, ieradās Rīgā. Viņš kopā ar populāro dziedātāju Laimu Vaikuli apmeklējis Roberta Koļcova izstādi galerijā "Istaba", vēsta portāls chayka.lv savā Facebook kontā.

Maksimam Galkinam ir paredzēta koncertturneja pa Lietuvu, tāpēc, iespējams, viņš izmantojis izdevību, lai apciemotu Latviju un tiktos ar saviem draugiem, tajā skaitā Laimu Vaikuli.

Kā vairākkārt ziņots, Krievijas primadonna Alla Pugačova un komiķis Maksims Galkins kopā ar abiem viņu bērniem pametuši Krieviju un pašlaik dzīvo Izraēlā.

Parādījusies jauna informācija par Putina veselību. Interesanti kāda?

Kopš Krievijas prezidents Vladimirs Putins deva pavēli iebrukt Ukrainā, par viņa veselības stāvokli klīst vidažādākās baumas. Ārvalstu medijos nopludinātie dokumenti apgalvo, ka Putins patiešām slimo ar Parkinsona slimību agrīnā stadijā, kā arī ar aizk...

Minimālās algas palielināšana izpaliks? Darba devēji vēršas pie Levita

Latvijas Darba devēju konfederācija (LDDK) nosūtījusi Valsts prezidentam aicinājumu neizsludināt 27.oktobrī Saeimā apstiprināto likumprojektu "Grozījumi Darba likumā", kas paredz minimālās algas palielināšanu, pavēstīja LDDK pārstāvji.

LDDK ģenerāldirek...

Avots: Krievija pret Irānas droniem iemainījusi 140 miljonus eiro un sagrābtus Rietumu ieročus
Krievija nosūtījusi uz Irānu 140 miljonus eiro skaidrā naudā un arī sagrābtus Apvienotās Karalistes un ASV ieročus apmaiņā pret desmitiem bezpilota lidaparātu karam Ukrainā, britu medijam "Sky News" apgalvojis kāds drošības nozares avots.


Komentāri