lv
j6l35Oq6G9EiUkXUZam2jwrhzkByxJMlbwsBpH7q
1025173

Humoristiskā apvienība izdod dziesmu Meet The Boyz (+VIDEO)

Humoristiskā apvienība izdod dziesmu Meet The Boyz (+VIDEO)

Humoristiskā apvienība "Mēs jūs mīlam”, kuras kodols ir Ralfs Eilands un Kaspars Breidaks, šo gadu iesāk ar jaunas dziesmas izdošanu. Tās nosaukums ir “Meet The Boyz”, un, kā saka tās autori, skaņdarbs esot ideāls gabals ballītēm, “900 sekundēs” teica Ralfs Eilands.

Ralfs Eilands par dziesmu stāsta: “Ja pirms gada ar Rūdolfu Ozolu un Valteru Sprūdžu mēs visai spontāni sarakstījām līdz šim populārāko “Mēs jūs mīlam” dziesmu “Rich Itch”, tad šogad līdzīgi ir radusies “Meet The Boyz”.

Lai arī mūsu apvienība sākās kā mans un Kaspara duets, tā jau ir izaugusi par kaut ko neizmērāmu, jo vajadzīgajās situācijās mums var pievienoties īstie cilvēki, tādēļ šoreiz dziesmā dzirdama arī VIŅA (Zelma Jēgere).

Ceram, ka šis skaņdarbs cilvēkus priecēs pirtīs, disenēs, izlaidumos, dzimšanas dienās vai pat no rītiem kā enerģiskas dienas motivācija. Uzskatām, ka šis ir ideāls gabals tusikiem!”

Vienlaikus “Mēs jūs mīlam” turpina spēlēt izrādes “Mēs jūs mīlam: Joprojām”, kas 17. februārī notiks Madonā, kā arī “Mēs jūs mīlam: Svētki!”, kas notiks 14. februārī Liepājā un 8. martā Rīgā.

Porziņģim double-double, bet Wizards pārliecinoši zaudē Pelicans (+VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pirmdien izcēlās ar 23 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, viņa pārstāvētajai Vašingtonas "Wizards" komandai piedzīvojot zaudējumu.

Vašingtonas komanda savā laukum...

Ādažu Sporta centrā turpina darbu sveču darbnīcas Ukrainai

Janvārī Ādažu Sporta centrā turpināsies sveču darbnīcas Ukrainas atbalstam, informēja Ādažu novada pašvaldībā.

Sveču darbnīcas norisināsies katru trešdienu - 11., 18. un 25. janvārī, kā arī sestdien, 28.janvārī.

Ierakumu sveču darbnīcas tiek organizēta...

500 gribētāji uz vienu numuru - jaunās numura zīmes CSDD izķer minūtes laikā
Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) no 2023. gada 2.janvāra sāka piedāvāt jaunu numurzīmju sēriju (XI1-XI99 un NL100-NL9999). Ne visiem kāroto numuru izdodas iegūt, taču CSDD jau iepriekš atklājis, ka pieprasījums pēc izvēles numuriem ir liels.

CSD...



Komentāri