lv
LJP3Vs2Iq2LvvbnNGU9k3k1win3sVclE1FCbRNW5
1025169

500 gribētāji uz vienu numuru - jaunās numura zīmes CSDD izķer minūtes laikā

500 gribētāji uz vienu numuru - jaunās numura zīmes CSDD izķer minūtes laikā
Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) no 2023. gada 2.janvāra sāka piedāvāt jaunu numurzīmju sēriju (XI1-XI99 un NL100-NL9999). Ne visiem kāroto numuru izdodas iegūt, taču CSDD jau iepriekš atklājis, ka pieprasījums pēc izvēles numuriem ir liels.

CSDD pakalpojums – valsts reģistrācijas numura izvēle, ir ar ļoti augstu klientu ieinteresētības pakāpi, kur pieprasījums būtiski pārsniedz pieejamo numura zīmju skaitu.

CSDD IT drošības sistēma sniedz informāciju, ka vienlaicīgi uz katru izvēles numuru pretendē līdz pat 500 interesentu. Rezervācijas laikā uz katru attiecīgo izvēles numuru pretendē visi interesenti, līdz pēdējam solim, kad tas tiek apstiprināts vienam klientam, savukārt visi pārējie saņem atteikumu.

Viena un divu ciparu izvēles numuri tiek rezervēti dažu minūšu, aptuveni 1 – 3 minūšu laikā. Ja gadījumā, klientu interese ir lielāka nekā to paredz IT drošības sistēma, tad daļa klientu netiek pielaisti rezervācijas sistēmai. kamēr savējie izvēlās sev tīkamos numurus.

Otrdienas joku deva

Smejies!

###

Reizēm bērni rada briesmīgas skaņas. Piemēram, kad prasa naudu.

###

Daudzi sūdzas, ka ar algu šodien var nopirkt mazāk nekā vakar. Nu un? Toties vairāk nekā rīt.

###

– Šef, iedod trīs dienu atvaļinājumu.

– Bet tu taču tikko atgriezies no mē...

Sadursmēs starp Peru eksprezidenta atbalstītājiem un drošības spēkiem vismaz 17 bojāgājušie
Peru dienvidaustrumos sadursmēs starp bijušā prezidenta Pedro Kastiljo atbalstītājiem un drošības spēkiem gājuši bojā vismaz 17 cilvēki, ziņo amatpersonas, uz kuru teikto atsaucas britu raidsabiedrība BBC.
Otrdienas rītā Pļaviņu iedzīvotājiem nav apdraudējuma iespējamo plūdu dēļ
Otrdienas rītā Pļaviņu iedzīvotājiem nav apdraudējuma iespējamo plūdu dēļ. Tas izriet no Pļaviņu apvienības pārvaldes vadītāja Andra Ambaiņa sacītā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma".


Komentāri